250 TL'ye alınan AirPods Pro orijinal mi yoksa sahte mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba, internetten çakma AirPods Pro aldım 250 TL'ye fakat ürün çok kaliteliydi ve iPhone telefonlarda AirPods çakma olunca verilen uyarı (AirPods doğrulanamıyor uyarısı) gelmedi. Ben de sabah seri numarasından kontrol edeyim dedim ve orijinal çıktı konu hakkında bir fikri olan var mı? Yardımcı olur musunuz? Gerçekten orijinal mi yoksa bununda mı bir hilesi yapıldı? Seri numaraları kopyalanmış olabilir mi örneğin? Ayrıca iPhone'un bul uygulamasında AirPods gözüküyor, çakma olanlar da gözükmüyor diye biliyorum, teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 89862Ekli dosyayı görüntüle 89863Ekli dosyayı görüntüle 89860
aynen kanka orjinal 250 tl ye 5 tane ekmek alıyon

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Artık birçok şeyde hile yapılıyor, bu yüzden detaylı bilgisi olan birisinin kontrol yapması daha doğru olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba, internetten çakma AirPods Pro aldım 250 TL'ye fakat ürün çok kaliteliydi ve iPhone telefonlarda AirPods çakma olunca verilen uyarı (AirPods doğrulanamıyor uyarısı) gelmedi. Ben de sabah seri numarasından kontrol edeyim dedim ve orijinal çıktı konu hakkında bir fikri olan var mı? Yardımcı olur musunuz? Gerçekten orijinal mi yoksa bununda mı bir hilesi yapıldı? Seri numaraları kopyalanmış olabilir mi örneğin? Ayrıca iPhone'un bul uygulamasında AirPods gözüküyor, çakma olanlar da gözükmüyor diye biliyorum, teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 89862Ekli dosyayı görüntüle 89863Ekli dosyayı görüntüle 89860
tamamiyle sahtedir. Zaten günümüzde airpodun özelliklerini kopyalamk kolay ama kullanılan iç parçalar bi o kadar da ucuzdur. Mesela bass lı muziklerde gerçekten apple kulaklık kullandıysan farkına varacaksındır. Mikrafon özelleği desen zaten leş. Bende kullandım hiç yoktan işimi görüyorum ama daha fazlasını verip kablolu kaliteli kulaklık almanı öneririm.

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hocam aynısını yapmışlarsa çakma olmaz tabiki yada belki kaçaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

bende bunun gibi bir cihazı 1 hafta önce aldım. Ancak uzumsal ses seçeneği olmasına rağmen başarılı değil. Aynı zamanda bul uygulamasında benim replika üründe gözüküyor ancak bul dediğimde olduğu yeri değil daha uzak bir konumu gösteriyor. buna ek olarak maalesef ki a kalite replikalar çok kaliteli yapılıyor artık.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
1. hatan 250 tl ye airpods orjinal bekleme
2. side cakma kankam

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kulakligin ozelliklerinden anlayabilirsiniz gurultu engelleme vs. zaten ses kalitesinden de anlasilir diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
O fiyata orijinal airpods pro bulman biraz zor olacağı için çakma olduğundan şüphen olmasın. Airpods pro 4-5k'dan başlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Mağazası dahi orijinal dese bile değildir. O fiyatlara mümkün değil çünkü. Kaliteli kopya üründür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...