Onaylı Üye
sahtedir
aynen kanka orjinal 250 tl ye 5 tane ekmek alıyonÖncelikle merhaba, internetten çakma AirPods Pro aldım 250 TL'ye fakat ürün çok kaliteliydi ve iPhone telefonlarda AirPods çakma olunca verilen uyarı (AirPods doğrulanamıyor uyarısı) gelmedi. Ben de sabah seri numarasından kontrol edeyim dedim ve orijinal çıktı konu hakkında bir fikri olan var mı? Yardımcı olur musunuz? Gerçekten orijinal mi yoksa bununda mı bir hilesi yapıldı? Seri numaraları kopyalanmış olabilir mi örneğin? Ayrıca iPhone'un bul uygulamasında AirPods gözüküyor, çakma olanlar da gözükmüyor diye biliyorum, teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 89862Ekli dosyayı görüntüle 89863Ekli dosyayı görüntüle 89860
tamamiyle sahtedir. Zaten günümüzde airpodun özelliklerini kopyalamk kolay ama kullanılan iç parçalar bi o kadar da ucuzdur. Mesela bass lı muziklerde gerçekten apple kulaklık kullandıysan farkına varacaksındır. Mikrafon özelleği desen zaten leş. Bende kullandım hiç yoktan işimi görüyorum ama daha fazlasını verip kablolu kaliteli kulaklık almanı öneririm.Öncelikle merhaba, internetten çakma AirPods Pro aldım 250 TL'ye fakat ürün çok kaliteliydi ve iPhone telefonlarda AirPods çakma olunca verilen uyarı (AirPods doğrulanamıyor uyarısı) gelmedi. Ben de sabah seri numarasından kontrol edeyim dedim ve orijinal çıktı konu hakkında bir fikri olan var mı? Yardımcı olur musunuz? Gerçekten orijinal mi yoksa bununda mı bir hilesi yapıldı? Seri numaraları kopyalanmış olabilir mi örneğin? Ayrıca iPhone'un bul uygulamasında AirPods gözüküyor, çakma olanlar da gözükmüyor diye biliyorum, teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 89862Ekli dosyayı görüntüle 89863Ekli dosyayı görüntüle 89860
bende bunun gibi bir cihazı 1 hafta önce aldım. Ancak uzumsal ses seçeneği olmasına rağmen başarılı değil. Aynı zamanda bul uygulamasında benim replika üründe gözüküyor ancak bul dediğimde olduğu yeri değil daha uzak bir konumu gösteriyor. buna ek olarak maalesef ki a kalite replikalar çok kaliteli yapılıyor artık.Öncelikle merhaba, internetten çakma AirPods Pro aldım 250 TL'ye fakat ürün çok kaliteliydi ve iPhone telefonlarda AirPods çakma olunca verilen uyarı (AirPods doğrulanamıyor uyarısı) gelmedi. Ben de sabah seri numarasından kontrol edeyim dedim ve orijinal çıktı konu hakkında bir fikri olan var mı? Yardımcı olur musunuz? Gerçekten orijinal mi yoksa bununda mı bir hilesi yapıldı? Seri numaraları kopyalanmış olabilir mi örneğin? Ayrıca iPhone'un bul uygulamasında AirPods gözüküyor, çakma olanlar da gözükmüyor diye biliyorum, teşekkürler.