Onaylı Üye
5bin liralık şeyi 250 liraya almışsın sence orjinal olma şansı var mı
Replika knk Gerçek değilÖncelikle merhaba, internetten çakma AirPods Pro aldım 250 TL'ye fakat ürün çok kaliteliydi ve iPhone telefonlarda AirPods çakma olunca verilen uyarı (AirPods doğrulanamıyor uyarısı) gelmedi. Ben de sabah seri numarasından kontrol edeyim dedim ve orijinal çıktı konu hakkında bir fikri olan var mı? Yardımcı olur musunuz? Gerçekten orijinal mi yoksa bununda mı bir hilesi yapıldı? Seri numaraları kopyalanmış olabilir mi örneğin? Ayrıca iPhone'un bul uygulamasında AirPods gözüküyor, çakma olanlar da gözükmüyor diye biliyorum, teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 89862Ekli dosyayı görüntüle 89863Ekli dosyayı görüntüle 89860
Yani her şekilde onun da bi hilesini yapıyorlar Artik anladım teşekkürlerkaliteli çakma airpodsslarda seri numarası uyuyo kanka bende kullanıyorum
2. el olabilir, çalıntı olabilir canım istediği için düşünmüyorum zaten bunu çalıntı olmasından şüpheleniyorum5000 Liralık cihazı 250 Liraya alıp ta orjinal mi diye sormak ta ne bileyim yani.
arkadaşlar anlamadığınız şey ürünün çalıntı olup olmayacağını düşünmem tabikide 250 tl ye kim kime orjinalini verir seri no kopyalama var mı yok mu onu öğrenmiş oldummantigina sigdirmaya calis. applein kendi satis fiyati 250 dolar zaten.
Yani her şekilde onun da bi hilesini yapıyorlar Artik anladım teşekkürlerkaliteli çakma airpodsslarda seri numarası uyuyo kanka bende kullanıyorum
bilgi için teşekkürler <3seri nurmasını bire bir replika ürüne kopyalıyor hocam sahte ama cihaza orijingal gibi göstermek için orjinal numara koyuyolar gönlün rahat olsun sahte ama orjinal telefonunu kandırmak için yapılmış bi taktik cogu apple telefonunu diyelim
250tlye airpods sence kaç tlye yapıldıda satıldıda kar oranı koyulduda sana 250tye mal olduben çakmayım diye bağırıyor zaten
arkadaşlar anlamadığınız şey ürünün çalıntı olup olmayacağını düşünmem tabikide 250 tl ye kim kime orjinalini verir seri no kopyalama var mı yok mu onu öğrenmiş oldummantigina sigdirmaya calis. applein kendi satis fiyati 250 dolar zaten.