Griffin Premium
tüm sisteme mi 2600 yoksa sadece anakart ve işlemciye mi2600 TL var elimde ama istediğim performanslı bir sistem toplayamazsam, biraz daha bütçe ekleyip daha iyisini almaya çalışırım![]()
tüm sisteme mi 2600 yoksa sadece anakart ve işlemciye mi2600 TL var elimde ama istediğim performanslı bir sistem toplayamazsam, biraz daha bütçe ekleyip daha iyisini almaya çalışırım![]()
dostum bu bütçe i5 için çok yetersiz. En ucuz yeni nesil i5 1000tlden başlıyor. Sen o bütçeyi 3000e tamamlarsan ryzen 3 2200g ve rx 570li sistem toplayabilirsin. Performansı da gayet güzel olurMonitör, klavye ve mouse felan zaten var. Sadece kasa alıcam. Yani sadece sistem. Anakart, ekran kartı, işlemci, ram vs.
RX 570 zaten kafam da kesin olarak var da, işlemci de önemli o ayrı. İşlemci önerin için teşekkür ederim. Fiyatı biraz daha artırıp dediğin gibi yaparım o zaman. Pubg gibi bir oyun da, low ayarlar da 60-70 fps verse bana yeterli.dostum bu bütçe i5 için çok yetersiz. En ucuz yeni nesil i5 1000tlden başlıyor. Sen o bütçeyi 3000e tamamlarsan ryzen 3 2200g ve rx 570li sistem toplayabilirsin. Performansı da gayet güzel olur
r3 2200g ve rx 570 ile düşük ayarlarda ve boş mekanlarda 200e kadar çıkıyor. Bende i3 6100 + rx 570 var darboğaz olduğu halde bu sonuçları veriyor. Kart fiyatına göre tam bir canavar. r3 2200g de bu kartı çok rahat taşır. Düşük ayarlarda en zorlandığı kısımlarda bile en düşük 45-50 fps alırsın en yüksek 180-220 arası. Ben pubgyi ortalama 90-100 fps arası oynuyorum ( texture ve anti ailasing yüksekte gerisi en düşükte )RX 570 zaten kafam da kesin olarak var da, işlemci de önemli o ayrı. İşlemci önerin için teşekkür ederim. Fiyatı biraz daha artırıp dediğin gibi yaparım o zaman. Pubg gibi bir oyun da, low ayarlar da 60-70 fps verse bana yeterli.
Gayet ideal fps alıyorsun. Allah daha iyilerini nasip etsin :') Benim de sistemin umarım bu kadar güçlü olur. Fazlasına pek bir gözüm yok doğrusu. Dediğim gibi en az 70 fps bile verse bana yeter. 50 fps den aşağı verip kasmasın yeter ki. Hayırlısı inşallah.r3 2200g ve rx 570 ile düşük ayarlarda ve boş mekanlarda 200e kadar çıkıyor. Bende i3 6100 + rx 570 var darboğaz olduğu halde bu sonuçları veriyor. Kart fiyatına göre tam bir canavar. r3 2200g de bu kartı çok rahat taşır. Düşük ayarlarda en zorlandığı kısımlarda bile en düşük 45-50 fps alırsın en yüksek 180-220 arası. Ben pubgyi ortalama 90-100 fps arası oynuyorum ( texture ve anti ailasing yüksekte gerisi en düşükte )
Konuştuğumuz gibi 400 daha koyup o sistemi alırsan 70e düşünce sinirlenirsin bileGayet ideal fps alıyorsun. Allah daha iyilerini nasip etsin :') Benim de sistemin umarım bu kadar güçlü olur. Fazlasına pek bir gözüm yok doğrusu. Dediğim gibi en az 70 fps bile verse bana yeter. 50 fps den aşağı verip kasmasın yeter ki. Hayırlısı inşallah.
İzlemiştim bu videoyu daha önce. Bir çok ekran kartı ile karşılaştırma videolarını da izledim. Güzel performans veriyor baya. Bu arada 70 fps ye sinirlenmem mümkün değil heralde; 30-40 fps lere alışkınım. 70 bana çok bile gelirKonuştuğumuz gibi 400 daha koyup o sistemi alırsan 70e düşünce sinirlenirsin bileörnek video;