2D oyun yapmak istiyorum, fikirlerinizi alabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba ben bir oyun geliştiricisiyim, İsmim Sedat Yeniçeri.
Android/IOS
İçin oyun geliştireceğim. Fakat nasıl bir oyun yapmam gerektiğini bulamadım.

Düşünmek yapmaktan daha zor :fastthink:

Fikirlerinizi alabilirmiyim ? :))

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam 2d Korku oyunu piyasada pek yok güzel bir şekilde design falan ayarlayabilirseniz güzel bir korku oyunu cazip olabilir.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Süper güçleri olmayan bir süper kahraman oyunu yapabilirsin (bir babadan bahsediyorum yani ailesini korumak için her şeyi yapan bir baba). bence oynayanları çok düşündürür :) ve oyunun amacı aile üyelerinin başına gele bilecek birçok türde şeyi önlemek (2D çizimin güzelse çok güzel bir oyun ortaya çıkartabilirsin)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şu an ki piyasa oyunları genellikle oyuncuyu beklenmedik yerlerde beklenmeyen şeylerle karılaştırıyor.Korku gerilim ya da macera bulmaca tarzları daha çok ön planda baktığım kadarıyla.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
piyasayı tam olarak arastırman lazım bence aynısının olmaması lazım ki telif yemeyesin. strateji ve savas oyunu cok fazla piyasada bunlara rakıp olacak bırsey uretmelısın...

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Korku oyunundan falan ziyade online bir oyun olsa; npclere özel bir alan olacak metin2 gibi ninja, savaşçı, lycan gibi karakterler olacak ve o karakterlerle npcleri keserek hem item düşüreceksin hem xp kasıp skill açacaksın ama bunda amaç yang kasmak olmayacak sadece vs atmaya yönelik oyun olacak. böyle oyun olsa deliler gibi oynarım ben

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
para kazanmak istiyosan 2d tps oyunu yapabilirsin oyun içinde upgrade seçenekleri ve önemli bufflar olmalı ister oynayarak kasılabilmeli istersen para vererek alınabilmeli tabiki sen offline yapacağın için p2w bir oyun olmayacak lakin sıralama ekleyebilir ve aylık birinci olan oyunca ödüller verebilirsin . iyi forumlar

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bak dostum ben yapmak istiyordum ama çocuk felan olacak birkaç aya zindan sistemi yap orta çağ fena tutar.

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba ben bir oyun geliştiricisiyim, İsmim Sedat Yeniçeri.
Android/IOS
İçin oyun geliştireceğim. Fakat nasıl bir oyun yapmam gerektiğini bulamadım.

Düşünmek yapmaktan daha zor :fastthink:

Fikirlerinizi alabilirmiyim ? :))
flipy bird benzeri çakma bir oyun yap oyuna market ekle orda değişik kuşlar falan olsun parayla sat kesin tutar iyi para getirir

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Amacın para kazanmaksa hazır assetli oyun yapma uygulamaları dolu onlardan çakma birini alırsan kolayca piyasaya sürüp paranı kazanırsın

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kesinlikle çocuklara özel oyun olmalı yeni nesil telefon ile büyüyor küçük çocuklar ailesinin telefonlarına indirip patlatabilir oyunu

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bütün kitleye hitap etmeli sadece çocuklarla sınırlarsan uygulama içi satın alma konularında eksik kalabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
hyper casual yap işte, herhangi bir konu olabilir, 5-12 yaş aralığını tutturursan para kazanabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence ketchupin oyunlari gibi surukleyici insanlari bagimli yapicak seyler yapman gerekir veya cok fantastik seyler boyle asiri yonetimli falan cok hosuma gidiyo o oyunlar benim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...