Dont Starve Together da İyi Tavsiye Ederim2d oyunlar oynuyorum ve videolarını çekiyorum var mı benim gibi ilgisi olan 2d oyunlara genelde rimworld - alien dawn - zomboid tarzı oyunlar oynuyorum
2'de oyun oynamak çok zevkli ama ben bir türlü oyun oynarken video çekemedim2d oyunlar oynuyorum ve videolarını çekiyorum var mı benim gibi ilgisi olan 2d oyunlara genelde rimworld - alien dawn - zomboid tarzı oyunlar oynuyorum
Stronghold Crusader deneyebilirsin survival tarzında değil ama stratejik bir oyun2d oyunlar oynuyorum ve videolarını çekiyorum var mı benim gibi ilgisi olan 2d oyunlara genelde rimworld - alien dawn - zomboid tarzı oyunlar oynuyorum
Evet biliyorum onu da oynadımStronghold Crusader deneyebilirsin survival tarzında değil ama stratejik bir oyun
Rimworldü aktif olarak oynuyor ve videolarını youtube atıyorumSöylemeyi unuttum bunların başında RİMWORLD var muhteşem bir oyun içinde baya detay var detay seviyosan kesin rimworld
Aktif olarak rm oynuyorum güzel sarıyor her gün farklı bir şey oluyorDST ve Rimworld gerçekten güzel oyunlar