Onaylı Üye
3.887 tl bütçem var bu fiyatın içine monitörde dahil sizin bu fiyata bildiginiz uygun pc varmı
vallah arastırman lazım ya bende tam bilmiyorum3.887 tl bütçem var bu fiyatın içine monitörde dahil sizin bu fiyata bildiginiz uygun pc varmı
linki varsa alabilirimknk itopya wtcn eco az daha para biriktirip monitör alabilirsin çok bilgin yok ama wtcnın pc güzel olduğunu biliyorum
bi soru çıkmasınknki 2.el al deim
bence hemen alma bütceni artttırmaya çalış3.887 tl bütçem var bu fiyatın içine monitörde dahil sizin bu fiyata bildiginiz uygun pc varmı
bende öyle düşünüyorum bi 800 tl daha eklerim gibime geliyorbence hemen alma bütceni artttırmaya çalış
evet bi süra daha birikim yapıp sağlam bi bilgisayar alabilirsinbende öyle düşünüyorum bi 800 tl daha eklerim gibime geliyor
bu en az 5kR5 1600 RX 580 8G 16GB DDR4 480GB SSD böyle birşey alabilirsin
toplama yap kardeşim toplamalar çok iyi3.887 tl bütçem var bu fiyatın içine monitörde dahil sizin bu fiyata bildiginiz uygun pc varmı
şu video efsane yaknk itopya wtcn eco az daha para biriktirip monitör alabilirsin çok bilgin yok ama wtcnın pc güzel olduğunu biliyorum