Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar, setupumda bazı değişiklikler yapacağım. Excalibur G770 laptopuma monitör bağlayacağım da 144 Hz monitör önerebilir misiniz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Valla baya kaliteli duruyor bu özellikleri falan gayet iyi teşekkür ederim alıcağım monitörü buldum galibaGönül ister ki g-sync teknolojili önereyim ama bütçe yetmiyor hocam sana şu monitörü önerebilirim gerçekten kaliteli bir marka zaten özellikleri de tatmin edici ve ekran büyüklüğü de ideal derecede buyurBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ne demek hocam inşallah bir katkımız olmuştur hem tam 3500 değil size geri para kalıyor ne kadar etki eder kalan para bilmiyorum ama f/p bir ürün zaten asustan zarar gelmez kaliteli markadır tüm ürünleri öyle zaten şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın güzel günlerdeValla baya kaliteli duruyor bu özellikleri falan gayet iyi teşekkür ederim alıcağım monitörü buldum galiba![]()
ne demek hocam inşallah bir katkımız olmuştur hem tam 3500 değil size geri para kalıyor ne kadar etki eder kalan para bilmiyorum ama f/p bir ürün zaten asustan zarar gelmez kaliteli markadır tüm ürünleri öyle zaten şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın güzel günlerde