Logitech G Pro X Wireless Lightspeed Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı gibi bir kulaklık lazım ama bütçede sıkıntı yaşıyorum, en azından bu dediğim kulaklığın fiyatı bana göre pahalı. Buna benzer ama daha makul bir seviyede olan kulaklık önerir misiniz?
Kulaklık fiyatları uçtu gitti kankam. Ben corsair void kullanıyorum ama o kadar paraya değmez. Bu kulaklığa bir şey olsa direkt incehesaptan zedxsmurf'un indirim koduyla gamepower kulaklık alırım. Mikrofonu da gayet kaliteli. Gamepower pahalı bir marka da değil üzerine kodla beraber iyice fiyat düşüyor. Sanırsam kodu zedx ama emin değilim olmazsa adamın yayınına gidip sor her gün yayın açıyor.
Hocam hala güçlü olan hyper x cloud 2 den şaşmayın derim yıllarca kullanılır ped yırııtlma sorunu olmuyor değil bende 2 yıl sonrasında oldu ama pedleri değişince sorun kalmadı
(öznel)
1. SteelSeries Arctis Pro Wireless: Kablosuz bir kulaklık olan Arctis Pro Wireless, üstün ses kalitesi, rahat tasarım ve çok yönlü kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor. 2.
Logitech G Pro X Wireless Lightspeed Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı gibi bir kulaklık lazım ama bütçede sıkıntı yaşıyorum, en azından bu dediğim kulaklığın fiyatı bana göre pahalı. Buna benzer ama daha makul bir seviyede olan kulaklık önerir misiniz?
Hyper x cloud 2 kulaklığına göz atabilirsin fiyatı gerçekten arttı biliyorum ama bütçene de fazlasıyla yetiyor ve üstüne para kalıyor kendim de kullanıyorum kaç senedir bir problemini görmedim uzun saatler boyunca bilgisayar üstünde birisi olarak kulaklarımı da ağrıtmıyor mikrofonu bayağı kaliteli ve ses sürücüleri de keza öyle ben senin yerinde olsam direkt kuşkusuz bu kulaklığı alırım
Cooler Master CH321 ve Gamenote H2002D neredeyse birebir muadiller hocam. Aradaki fark Cooler Master malzeme kalitesi, rgb ve usb olması sadece. Ha yine de Gamenote H2002D alınmalı bu bütçede çok iyi bir tercih. Uzun zamandır zamlanmıyor da.