3 bin 500 TL'ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
2 bin - 3 bin 500 TL arası.
Üye
2 HİZMET YILI
Logitech G Pro X Wireless Lightspeed Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı gibi bir kulaklık lazım ama bütçede sıkıntı yaşıyorum, en azından bu dediğim kulaklığın fiyatı bana göre pahalı. Buna benzer ama daha makul bir seviyede olan kulaklık önerir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kulaklık fiyatları uçtu gitti kankam. Ben corsair void kullanıyorum ama o kadar paraya değmez. Bu kulaklığa bir şey olsa direkt incehesaptan zedxsmurf'un indirim koduyla gamepower kulaklık alırım. Mikrofonu da gayet kaliteli. Gamepower pahalı bir marka da değil üzerine kodla beraber iyice fiyat düşüyor. Sanırsam kodu zedx ama emin değilim olmazsa adamın yayınına gidip sor her gün yayın açıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam hala güçlü olan hyper x cloud 2 den şaşmayın derim yıllarca kullanılır ped yırııtlma sorunu olmuyor değil bende 2 yıl sonrasında oldu ama pedleri değişince sorun kalmadı

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
(öznel)
1. SteelSeries Arctis Pro Wireless: Kablosuz bir kulaklık olan Arctis Pro Wireless, üstün ses kalitesi, rahat tasarım ve çok yönlü kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor. 2.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hyperx kulaklıkları hem kaliteli hem uygunu da var bence itopya ya bi bakmanı tavsiye ederim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Logitech G Pro X Wireless Lightspeed Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı gibi bir kulaklık lazım ama bütçede sıkıntı yaşıyorum, en azından bu dediğim kulaklığın fiyatı bana göre pahalı. Buna benzer ama daha makul bir seviyede olan kulaklık önerir misiniz?
Hyper x cloud 2 kulaklığına göz atabilirsin fiyatı gerçekten arttı biliyorum ama bütçene de fazlasıyla yetiyor ve üstüne para kalıyor kendim de kullanıyorum kaç senedir bir problemini görmedim uzun saatler boyunca bilgisayar üstünde birisi olarak kulaklarımı da ağrıtmıyor mikrofonu bayağı kaliteli ve ses sürücüleri de keza öyle ben senin yerinde olsam direkt kuşkusuz bu kulaklığı alırım

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Cooler Master CH321 ve Gamenote H2002D neredeyse birebir muadiller hocam. Aradaki fark Cooler Master malzeme kalitesi, rgb ve usb olması sadece. Ha yine de Gamenote H2002D alınmalı bu bütçede çok iyi bir tercih. Uzun zamandır zamlanmıyor da.

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Rampage rm-k50 kullanıyorum hocam memnunum tavsiye ederim. çok pahalıda değil. fiyat performans ürünü

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

SteelSeries Arctis 1 Wireless buna bir bak knk istersen​

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
steelseries arctis nova 4 olabilir ama nacizane fikrim 500 tl daha koy steelseries arctis 7 almanı tavsiye ederim mükemmel bir kulaklık

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Logitech G335 fiyatı biraz tuzlu ama çok iyi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hyperx cloud 2 wireless kanka hyper xten şaşmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...