3 tane farklı mouse denedim neden böyle oluyor arkadaşlar yardım lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eskiden windows 7 bir sisteme sahiptim daha sonra kasayı değiştirdim ve ryzen 5 2400g işlemcili gtx1050ti 4gb ekran kartlı 16 gb ramli bir kasa aldım.Kullandıgım ekran hala aynı değiştirmedim ama mouse eski windows 7 sistemine göre çok saçma çalışıyor internette söylenen bütün ayarları yaptım hız ayarlarını. Mesela oyundayken mouse sensivity birden hızlanıyor yada birden yavaslıyor kendi kendine ve hakimiyetim eski pc ye göre iyi değil bu oynadıgım oyunlarıda etkiliyor 3 farklı mouse denedim sorun aynı. Mesela chrome'u kapatmak için en üst sağda çarpıya basmam gerekiyor ama mouseyi rahatlıkla oraya götüremiyorum bir sorun olduğu çok belli şuan kullandıgım sistem windows 10 ilginiz için teşekkürler

Süper Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim benim mouseda da kendi kendine tıklama arızası olmuştu mesela bi klasörün üzerine getiriyodum ama ben tıklama yapmıyordum kendisi 6 7 tane arka arkaya o klasörü açıyordu bilgisayarı kitliyordu kısa devre falan yapıyordu büyük ihtimal. Sonra başka bir mouse taktım aynı usb portuna bu mouse öyle bir sorun olmadı yolladım servise belki senin pcde kısa devre olabilir dikkat et

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
format atmayi dene ve ya windows 10 a yukselt yani normal sistemlerde windows 7 ve 10 cokta fps farki gostermiyor format at olmazsa donanimsal bir sorundur

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
2TANE ihtimal var usb portlarında anakarta bağlanan kısımda pislik çatlak olabilir anakartım yeni diyorsan problem yazılımsaldır pc komple sil windows 10u baştan yükle ama kanımca yazılımsal bir sorun var ortada aynı olay sıfır bir laptopta wifi adaptöründe başıma geldi pcye başka kaynaktan indirdiğim windwosu yükleyince düzeldi.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
giriş soketinde sıkıntı var diye dusunuyorum denediğin mouseların çalıstıgından eminsen normalde

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Eskiden windows 7 bir sisteme sahiptim daha sonra kasayı değiştirdim ve ryzen 5 2400g işlemcili gtx1050ti 4gb ekran kartlı 16 gb ramli bir kasa aldım.Kullandıgım ekran hala aynı değiştirmedim ama mouse eski windows 7 sistemine göre çok saçma çalışıyor internette söylenen bütün ayarları yaptım hız ayarlarını. Mesela oyundayken mouse sensivity birden hızlanıyor yada birden yavaslıyor kendi kendine ve hakimiyetim eski pc ye göre iyi değil bu oynadıgım oyunlarıda etkiliyor 3 farklı mouse denedim sorun aynı. Mesela chrome'u kapatmak için en üst sağda çarpıya basmam gerekiyor ama mouseyi rahatlıkla oraya götüremiyorum bir sorun olduğu çok belli şuan kullandıgım sistem windows 10 ilginiz için teşekkürler
tüm usb portlarında sorun aynımı

Üye
6 HİZMET YILI
anakartı'ın girişinde sorun olabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...