30 bin TL sistem önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
30 bin TL.
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, hepinize iyi forumlar. 1 aydır sosyal medyada araştırmadığım PC kalmadı.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu sistemi beğendim. Sadece bu fiyata daha güzel uygun bir şeyler bulunabilir mi? Yoksa direkt bunu alayım mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
1 HİZMET YILI
benim önerim hiç online alış verişe buluma 2çi el bir bilgisayar toplat yoksa 50% bir kayıp yaşarsın

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Risk alıp 2 El toplat derim gerek yok sıfır PC ye

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kanka 32gb ram çok değilmi onun haricinde trendyoldan PC almanı tavsiye etmem parça açısından kullanılmış olup olmadığını bilemezsin en azından bütçene uygun iyi seçenekleri olan parçalarından şüphe etmicen bi yer tercih etmeni tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İtopya da indirim var kanka şuan oraya Bi göz at istersen 21 kasım ile 4 aralığa kadar

Üye
1 HİZMET YILI
kanka inşalah güzel bir bilgisayar bulurusn bana haber et buldugun zaman merak etim açapa bula bileçekmisin haha

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kanka 32gb ram çok değilmi onun haricinde trendyoldan PC almanı tavsiye etmem parça açısından kullanılmış olup olmadığını bilemezsin en azından bütçene uygun iyi seçenekleri olan parçalarından şüphe etmicen bi yer tercih etmeni tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun
atom bilişim yolladığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum güvenilir bir firma ancak pc konusunda kararsız kaldım

İtopya da indirim var kanka şuan oraya Bi göz at istersen 21 kasım ile 4 aralığa kadar
evet var ancak ben pcyi aldıktan sonra daha iyisini bulucağımı bildiğim için pişman olcam ondan sebeble öneri almak istedim burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...