d3 Σ x2
Süper Üye
üstte çıkan sitelerden alabileceğimi biliyorum ama güvenilirliğini bilmiyorum o yüzden açtımBot forumda yok. Hesaba gelirsek google üzerinden üste çıkan sitelerden alabilirsin.
Güvenilir, hepsinin kendine özgü sistemleri var.üstte çıkan sitelerden alabileceğimi biliyorum ama güvenilirliğini bilmiyorum o yüzden açtım
vallaha hiç birine güven olmaz olabildiğince ucuz ve güvenilir aramaya çalışıyorumGüvenilir, hepsinin kendine özgü sistemleri var.
ben sana yazıyorum şimdi hocam sen bana siteyi at direkt bakınayım hoşuma giderse alıcam 30 olması yeter zaten karakterde istemiyorum dereceli giricek kadar çar olsun yeterBulamazsan özelden yaz atayım site.
almanı tavsiye etmem botlarla kasılıyor ve tek 1 banwaweye bakıyor boşu boşuna para verme googleye aratırsan birsürü site çıkar amaBaşlıktaki gibi nereden alınır 30 levele hesap kasmak istedim 8 level yapabildiğim çok sıkıyor beni hızlı da kasamıyorum botta kurabileceğimi sanmıyorum bu arada belki bot kurarım diye botun linkini atabilen biri olursa sevinirim
Hep çünkü böyle olurMuhtemelen bot hesap alıcaksın oda sana ban attıracak
İtemsatışdan aldim birden fazla ,1 kere dolandırıldım paramı verdiler kanka itemsatış güvenilir ordan ala bilirsinizitemsatis ve gamesatista bulabilirsin. ama dikkatli olmakta fayda var bir suru dolandırıcı var malumun. ayrıca haberin olsun bu semilde random satılan hesaplar çalıntı hesaplar oluyor yani başına ne geleceği belli değil bskalari falan girebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?