Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayrıntılara ve satın alınanların yorumlarına dikkat. bu tür alımlarda genellikle sorun çıkabiliyor. seri bir şekilde ve ucuz satılan hesaplar genellikle sorun çıkarabiliyor.
Abicim maille satmıyor çoğu adam o kısım sıkıntı zaten. Ban olayına gelince her hesap ban yemiyor benim kullandığım 10 a yakın hesaptan 2 adeti ban yedi toplamda o da ban dalgası geldi herkese yıl 2014-2015 gibi. 8 hesap aktif bunu açıklayamazsınız boş yorum yapılmasın.
Zaten satın alınan hesapları kullandım ve yasaklamadım ancak son zamanlarda yasaklı olan çoğu, sıralamaya girmeden önce geçmişi temizlemeniz gerektiğini söylüyor
1 ay oldu 2 tane hesab aldım birini sattım biri duruyor hiçbir ban yemedim hesaplarıda gayet ucuza 10 tl gibi bi fiyata aldım indirim felan yaptıydı aldığım kişi
hiç sorun çıkacagını sanmıyorum. evet yorumlarda yazılanlar gıbı botla kasıyorlarama lol de bunu anlıcak mekanızma daha yokmılletdelı gibi scprıtkullanıyo daha banlanan görmedım için rahatolsun. sadece tek dikkat edecegın sey hesap aldıgın yer dolandırıcı olmasın. hesabı kesın versın sonrası sorun olmaz