30 lvl hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
30 Level Unrank hesaplara adı çıkmış sitelere gidip de 20-30 TL vermeni de önermiyorum reklam olmasın ama işte item satma siteleri hesap satma sitelerinde mağaza açan kullanıcılar var onlar aynı hesabı işte 50K 60K mavi özlü hesabı 10-15 Lira gibi yarı fiyatına satıyorlar ve ban konusuna gelirsek merak etme geneli zaten aylar öncesinden kasılmış çarlar yiyecek olsalar yerlerdi bunun yanında script vs. programlar kullanılmıyor basit bir makro kullanılıyor dolayısıyla ban ihtimali %1 den daha az 100 hesap kasılıyor ise bot ile bunların sadece 1 tanesi falan ban yiyordur ben bot da satın alıp kullandım hesap da satın aldım daha hiçbiri ban yemedi , gelelim geri alınma konusuna yapılabilir mi teknik olarak evet satan kişi 1-2 gününü ticketlarla ve riot destek ekibiyle uğraşır belki alır belki alamaz botla kasıldığı tespit edileceği için böyle birşey denerse hesap zaten ban yer öbür türlü zaten hesabı senden geri alamaz çünkü E-mail onaysız geliyor hesaplar , şifresini , posta adresini , hatta username bile değiştirebiliyorsun riot'un kendi sitesinden yani geri alınma ihtimali de ban yeme ihtimali kadar az yok denecek kadar aklına takılan bir şey olursa buyur sor aktif olduğumca yanıtlarım

Osman Demirci
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum Bu Tip Platformlara Hakim Yasal Ve Güvenilir Şekilde İşlem Gerçekleştiren Sayılı Bi Kaç Yer Var

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Better upgrade your own account. There is no risk of being banned, unless you use a script, haha

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben aldım 3 4 tane bir tanesi bot kullanımından ban yedi ama bazı satıcılar ban yerse yenisini veriyor garantili olanlardan alınız

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
almanı onermem hıc guvenılır degıller daha once calınan gordum oyle parası bosa gıtmıstı

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aynı fiyata farklı sitelerden normal bootedsız hesaplar alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
geri alınma gibi bir durum yok ama bazı siteler 30 lvle kadar botla kastığı için ban durumu olabiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kral bı tane uygulama var alıcaksan hesap adamlar sahıblerı satmadan once uygulamanın e postasımı ne oyle bır şeye baglıyorlar her neyse sen mesela gmalını bagladın eposta tak o sıfreyı e postanı falan kaydedıyor ondan sonra adam hesabı gerı alabılıyor bunu yaşayanlar oldu tanıdıklarım dıkkatl ol bence kendın kas

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kral bı tane uygulama var alıcaksan hesap adamlar sahıblerı satmadan once uygulamanın e postasımı ne oyle bır şeye baglıyorlar her neyse sen mesela gmalını bagladın eposta tak o sıfreyı e postanı falan kaydedıyor ondan sonra adam hesabı gerı alabılıyor bunu yaşayanlar oldu tanıdıklarım dıkkatl ol bence kendın kas

The difficulty is that many things the support asks for the account creation email. When you buy a level 30, you don't know this email, so it's not worth buying.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Botted acc alırsan daha rahat sınırsız garanti veren satıcılar var bazı sitelerde.Herhangi botted ban durumunda tekrar aynı şekilde sağlıyorlar.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
adını duyurmuş sitelerden alırsan çok güvenli olur. botted yüzünden ban yersende tekrar yenisini verebilirler, stoklarında çok var çünkü.

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka sana tavsiyem 30 level hesap al 40 50 bulmaya çalış

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
smurf hesap alıdım hocam hileyle kasıp satardım defalarca bu işlemi yapmışımdır bir sorunla karşılaşmadım satıldıktan sorna hesapların ban yemesi hariç

Üye
5 HİZMET YILI
Sorun olmaz ama kendin kasman daha mantıklı birkere aramboost diye bir hile görmüştüm onunla hızlı kasılıyor ama ban riski varmıdr bilemem

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben bir tane aldım hesabı geri almıyorlar daha banda yemedi bi sorunu yok dostum

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
ben sürekli alıyorum bazıları ban yiyor ama hemen yenisini veriyolrar

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bazı siteler garanti veriyor eğer banlanırsa e kanıtlarsan yenisni veriyorlar

Üye
5 HİZMET YILI
hayır hiçbir sorun yok 1 ayda 1 hesap kasıp satıyorum alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben kullanıyorum iç bir sorun olmadı ve aldığında e_ postasını ve şifresini deiştirebiliyosun knk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...