Sanal sunucu alıp bunu otomatikleştirip 7/24 nasıl aktif olmasını sağlarım peki?hocam şahsen denemiş birisi olarak söyleyeyim, minimum 2 gün maksimum da 5 gün içerisinde 30 level oluyorsun.
Fakat riot games yeni bir ban sistemi çıkardı artık herkes neredeyse anında ban yiyor bu yüzden yaparsan da 20 maç aram at maç geçmişin temizlensin en azından.
Nasıl çalışıyor dersen de bir hero alıyorsun otomatikman bota bırakıyorsun bot sadece heroyu sağ sol tık attırıyor arada bir skill attırıyor mide gidiyorsun ölüyor vesaire ama böyle de maç 40 dakikalara kadar çıkıyor çünkü herkes bota saldığı için kimse oyun bitiremiyor itemleri vs alıyor otomatik olarak daha sonra kulelere vuruyor ölüyor vesaire, yani kendin vakit harcasan twitch prime ile xp takviyesi alsan ücretsiz olarak 2-3 günde çok kafa yormadan 30 yaparsın rahat olarak.
düzgün sanal sunucu bulman biraz zor hocam 30 tl ye hali hazırda kasılmış hesaplar var zaten sen vds alıcam onda kasıcam derken haydası huydasını geçiyor kendi pcnde yapmak daha mantıklı eskiden forumda çalışan bir bot vardı phyton üzerinden bir kontrol et istersen ben bakındım bulamadımSanal sunucu alıp bunu otomatikleştirip 7/24 nasıl aktif olmasını sağlarım peki?
Githubda da bir tane bot mevcut hocam onu kullanıyordum, kendi pcmde sürekli açık bırakmak istediğim için yapmıyordumdüzgün sanal sunucu bulman biraz zor hocam 30 tl ye hali hazırda kasılmış hesaplar var zaten sen vds alıcam onda kasıcam derken haydası huydasını geçiyor kendi pcnde yapmak daha mantıklı eskiden forumda çalışan bir bot vardı phyton üzerinden bir kontrol et istersen ben bakındım bulamadım
Ne alaka derken anlamadımne alaka hocam
Ücretli leaguebot ve auorabot'u biliyorum ücretsiz de github'da mevcut ben onu kullanıyordum iholston diye aratman yeterli github'danLeague of Legends'ta hesapların seviyesini yükseltmek için para botları öneriniz var mı?