300 Mesaj Seçkin Üye Problemi !! Lütfen İlgilenin Yetkili Kişiler. !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
İlk Önce Selamın Aleyküm Arkadaşlar Sistem Çok güzel fakat onaylı üyeden sonra çok zorlaşmaya başlıyor yani 2 saatte 2 yorum atıyorum ya bende sorun var yada başka bir problem var yani demek istediğim 2020 de herkez spamlayarak mesaj kasmış bizimde bir avantajımız olmalı mesela seçkin üye olup battleye spoofer kullanmak istiyorum gerçekten tek isteğim o fakat olmuyor elimden geleni yapıyorum Fakat biraz daha basitleştirebilme imkanınız olabilir bence Lütfen beni dikkate alın yetkili kişilere sesleniyorum rica ediyorum tek isteğin battleye spoofer başka birşey yok amacım hedefim o sizde yardımcı olursanız çok sevinirm Görüş Ve Fikirlerinizi Bekliyorum Şimdiden Teşekkürlerimi Sunuyorum :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bende uzun zamandır bu sitedeyim uzun zamandır girmiyordum bende şuan spoofer aktif etmek için yardımcı oluyorum herkese bilgi gelirse konuyu takip ediyorum.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Adminler free ve kaliteli hile veriyor bunun karşılığı olarak uğraşmak lazım yapacak bir şey yok.

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bence böyle kalması iyi, sonuçta hileler bedava. Seçkin üyede spoofer olduğunu düşünürsek düşürülmemeli veya sınır kalkamamalı. Spoofelerın ortalama 80 TL olduğunu düşünürsek rank atlamak kolay olmamalı. Ayrıca bu sistemin şimdilik değişeceğini sanmıyor. Bu konu birçok kez dile getirildi ancak reddedildi.

Arsenic in uşağı
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Eğer hile almak istiyorsan uğraşman gerekiyor siteninde hakkı var bu konuda

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Zaten, zamanında spam mesaj kasanlar yüzünden bu sistem getirildi ki değiştirmeye düşünmüyorlardı bir konu da açıklamışlardı. Sabretmekten başka çareniz yok.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar kimse mesaj kasamıyor rahat olun gördüğünüzü ise reporlayın kimsenin başıboş gezmesine ne izin verirler nede farklı bir durum forumdaki arkadaşlara yardımcı olun yardımlaşarak kasılsın

Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Reis adamlar o kadar guncel ve bedavaya hile sunuyor. Bizde birazcık emek verelim

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
@#SpecktraL. İlgili admini etiketledim. Konuya boş yorum gelmemesi için kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...