Çözüldü Seçkin üye problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bir kaç yıl boyunca bdo oynadım. Sonra sitede GamezBDO hilesini gördüm diğer pvp serverleri gibi bunu da oynamadım hiç lakin mob magnet hilesi çok ilgimi çekti gerçekten denemek istedim çok keyifli olacağını düşündüm. Lakin benden seçkin üye olmamı istiyor sitemiz. Arkadaşlar ben 25 yaşındayım üniversite okuyorum aynı zamanda tam zamanlı çalışıyorum günde 2 saat varsa yoksa vaktim var hafta sonu bir gün izin. Kendimi pathetic konuma düşürmek istemiyorum ama sadece denemek istediğim bir hile için keyif alacağımı düşündüğüm bir hile için 300 yorum atmak gerçekten ızdırap değil mi sizce?
Buradaki hilelerin burada gerçekten takılan emek veren üyelere tahsis edilmesi çok mantıklı elalem gelip alıp gitsin diye yapmıyorsunuz ama melissa ya da adını hatırlamadığım diğer pvp'nin hilesi open public neredeyse peki bu neden 300 yorum istiyor. Tek isteğim mob magnet denemek. Diğer pvp serverlerinin hack'inde mob magnet olsa onları indiririm hususi bir gamezbdo isteğim yok. Gerçekten hesap paylaşımı yasak deniyor ama yani sizce ben ne yapayım. Günde 2 saat boş vaktimde 5 mesaj atıp 2 ay sonra (hiç aksatmadığım bir ihtimal) bu hileye sahip olmak .. Abi trde yaşıyoruz zaten hayallerimiz imkansız bari online'da istediğimize ulaşalım.

Amacım kimseyi eleştirmek ya da sistemi bana özel değiştirmenizi talep etmek değil ama lütfen forum guardlık yapmadan önce sadece biraz empati yapın istiyorum.

Çözüm
hile ranks sistemi üyeler tarafından belirlenmez bu konu sahibi tarafından belirtilir.Kaldıki yaşınızın ne olduğu önemli deildir üye rank sistemi ve hile için istenilen rank belirtilmiş durumdadır . 300 yorum istemesinin nedeni herkesin kolay erişememesi ve cabuk fixlenmemesidir.Hileyi kulanmak istiyorsanız Seçkin üye olmak zorundasınız çünkü sitemizde Hesap paylaşımı ve satışı yasaktır.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hile ranks sistemi üyeler tarafından belirlenmez bu konu sahibi tarafından belirtilir.Kaldıki yaşınızın ne olduğu önemli deildir üye rank sistemi ve hile için istenilen rank belirtilmiş durumdadır . 300 yorum istemesinin nedeni herkesin kolay erişememesi ve cabuk fixlenmemesidir.Hileyi kulanmak istiyorsanız Seçkin üye olmak zorundasınız çünkü sitemizde Hesap paylaşımı ve satışı yasaktır.

Çözüm
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar hilelerdeki rank kısıtlamaları için bu konuya göz atın:
https://memoryhackers.org/konular/bazi-hilelerdeki-rank-kisitlamasi.91181/

Hilelere rank kısıtlamalarını konu sahibinin kendisi getirmektedir. Ayrıca bu kısıtlamalar yapılırken hilenin cr4cked olup olmadığı, hangi ac sistemi tarafından korunduğu ve çok popüler bir oyunsa hızlı fix yememesi gibi bazı faktörler ele alınarak yapılıyor. Aynı zamanda 300 yorum fazla bir sayı değil sizin zamanınız olmayabilir bunu anlayışla karşılıyoruz ama malesef bu durum hakkında yapabileceğimiz bir şey yok burada 2.5milyona yakın üye var ve bu kurallar bende dahil olmak üzere hepimiz için geçerli. Farklı sunuculardaki BDO hilelerini bekleyebilirsiniz.

BDO hile kategorisi
https://memoryhackers.org/forums/black-desert-hile-hack.512/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...