Reis baktımda fiyat arklıkları var biraz lite bile 3800 gibi fiyatlarda gördüm benim fiyatı aşmassa güzel olur ama telefon güzelbütçe belirtmemişsin ama herkesin bütçesine göre bir telefon söyleyeyim sana SAMSUNG NOTE 10 LİTE
bu telefon şarj bakımından yavaş bitiyor hızlı doluyor
oyun bakımından en ağır oyunları oynatıyor kasmadan ISINMIYOR
ve gayet hız testindede başarılı tavsiye ederim sende araştırabilirsin kolay gelsin
Note 10 lite gerçekten iyi bir telefon.Ama oyun oynayan kişiler için şunu söylemeliyim:Ağır oyunlarda telefon aşırı ısınıyor.Stres testi yaparkende telefon aşırı ısınmıştı.Evet özellik bakımından kabul edilebilir ama ısı sorunu gerçekten can sıkıcı olabiliyor.Ayrıca öğrenci iseniz kalemindeki bir çok özelliği kullanabilirsiniz.Benim en sevdiğim özellik çevir özelliği.Hangi metin veya kelime olursa olsun kalemi sadece üstüne götürerek google çeviri aracılığıyla çeviri yapabiliyor.bütçe belirtmemişsin ama herkesin bütçesine göre bir telefon söyleyeyim sana SAMSUNG NOTE 10 LİTE
bu telefon şarj bakımından yavaş bitiyor hızlı doluyor
oyun bakımından en ağır oyunları oynatıyor kasmadan ISINMIYOR
ve gayet hız testindede başarılı tavsiye ederim sende araştırabilirsin kolay gelsin
Kişinin kendi tercihi ama 8 önermem ben.Alacaksa X ve üstü olmalı.8 dümdüz hiçbir özelliği olmayan bir telefon.android önermem ios daha iyi ikinci el 8 felan alabilirsin
Performans olarak nasıl kardeşim? kamera ile pek bir işim olmuyor benimsamsung a32 aldık biz 1 hafta oldu 128gb 64 mps kmaerası var baya iyi bakabilrsn
Bu güzelmiş aynen baktım reis, bu aklımdaMerhaba, bu telefon tam anlamıyla fiyat perfornmas
Poco X3 Pro - 6GB RAM / 128GB Hafıza 120 hz ekran tazeleme
güzel bayaPerformans olarak nasıl kardeşim? kamera ile pek bir işim olmuyor benim
Post automatically merged:
Bu güzelmiş aynen baktım reis, bu aklımda
Zaten bu verilmiş ve bunun hakkında düşündüğümü söyledim tekrar yorum atmaya gerek yokPoco X3 Pro alabilirsin fiyat performans ürünü hafıza sıkıntısı yok sistem gücü de çok iyi
Xioami kullanan arkadaşlarım var iyi diyorlar ama pek yanlısı durmuyorum daha çok samsung gibi markalara yöneliyordum1 yıldır xioami redmi note 7 kullanıyorum memnunum tavsiye ederim
Bu telefon güzele benziyor taraftarı olmadığımı söylesemde bu aklımda dostumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?