3000-3500₺ arası performansı iyi olan telefon önerir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Şu anda iphone 6s kullanıyorum ama artık telefon öldü ölücek ekran çatlak ve orta tuş çalışmıyor, yaptırmak istemediğimden telefon alacağım önerileriniz nedir? En fazla 3000-3500tl arasında performansı iyi olan bir telefon gerekiyor

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
bütçe belirtmemişsin ama herkesin bütçesine göre bir telefon söyleyeyim sana SAMSUNG NOTE 10 LİTE
bu telefon şarj bakımından yavaş bitiyor hızlı doluyor
oyun bakımından en ağır oyunları oynatıyor kasmadan ISINMIYOR
ve gayet hız testindede başarılı tavsiye ederim sende araştırabilirsin kolay gelsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bütçe belirtmemişsin ama herkesin bütçesine göre bir telefon söyleyeyim sana SAMSUNG NOTE 10 LİTE
ve gayet hız testindede başarılı tavsiye ederim sende araştırabilirsin kolay gelsin
Reis baktımda fiyat arklıkları var biraz lite bile 3800 gibi fiyatlarda gördüm benim fiyatı aşmassa güzel olur ama telefon güzel

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
xiaomi poco x3 önerebilirim batarya ömrü gayet uzun ve şarj olma süresi de gayet kısa

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
samsung a32 aldık biz 1 hafta oldu 128gb 64 mps kmaerası var baya iyi bakabilrsn

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
redmi note 8 pro öneriyorum

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bende İphone SE 1. nesil kullanıyorum ios 14.6 sürümü yüklü ve şarj yarım saat dayanmıyor eğer iphone'dan vazgeçmek istemiyorsan yeni modellerine bak ama hem ucuz hemde bataryası güzel olsun götürsün istiyorsan android tarafında daha çok seçenek var.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba, bu telefon tam anlamıyla fiyat perfornmas

Poco X3 Pro - 6GB RAM / 128GB Hafıza 120 hz ekran tazeleme​

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Note 10 lite gerçekten iyi bir telefon.Ama oyun oynayan kişiler için şunu söylemeliyim:Ağır oyunlarda telefon aşırı ısınıyor.Stres testi yaparkende telefon aşırı ısınmıştı.Evet özellik bakımından kabul edilebilir ama ısı sorunu gerçekten can sıkıcı olabiliyor.Ayrıca öğrenci iseniz kalemindeki bir çok özelliği kullanabilirsiniz.Benim en sevdiğim özellik çevir özelliği.Hangi metin veya kelime olursa olsun kalemi sadece üstüne götürerek google çeviri aracılığıyla çeviri yapabiliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Poco X3 Pro alabilirsin fiyat performans ürünü hafıza sıkıntısı yok sistem gücü de çok iyi

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Poco X3 Pro alabilirsin fiyat performans ürünü hafıza sıkıntısı yok sistem gücü de çok iyi
Zaten bu verilmiş ve bunun hakkında düşündüğümü söyledim tekrar yorum atmaya gerek yok
1 yıldır xioami redmi note 7 kullanıyorum memnunum tavsiye ederim
Xioami kullanan arkadaşlarım var iyi diyorlar ama pek yanlısı durmuyorum daha çok samsung gibi markalara yöneliyordum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu telefon güzele benziyor taraftarı olmadığımı söylesemde bu aklımda dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...