Onaylı Üye
şuan işlemcinin içindeki graphic 730 kullanıyorum valorant falan 120 fbs en yüksek ayarlarda 1660 ti istiyorumda gta 5 falan oynamak içinMerhaba biraz zorlayarak 1660 alabilirsin. Şuanda Warzone - Valorant ve diğer AA oyunları orta seviyede rahat oynatır.
Kanka gta 5 çokta matah bir oyun değil. Max. 50-60 saat oynar sonra sıkılırsın. Rdr 2, God of war, spiderman vb. oyunları tavsiye ederim. 1660ti'ın hakkını ver. Darboğaz olmasın onada dikkat et bu aradaşuan işlemcinin içindeki graphic 730 kullanıyorum valorant falan 120 fbs en yüksek ayarlarda 1660 ti istiyorumda gta 5 falan oynamak için
bilmiyorumDostlar selam, i5-11400 işlemcim var. 3 binde param var, ikinci el ekran kartı alacağım. Beni iyi oyunlarda kasmadan oynatabilecek ekran kartı önerir misiniz? AMD hariç.
hhi brooDostlar selam, i5-11400 işlemcim var. 3 binde param var, ikinci el ekran kartı alacağım. Beni iyi oyunlarda kasmadan oynatabilecek ekran kartı önerir misiniz? AMD hariç.
3k ya alacağın ekran kartı pek işini göreceğini düşünmüyorumDostlar selam, i5-11400 işlemcim var. 3 binde param var, ikinci el ekran kartı alacağım. Beni iyi oyunlarda kasmadan oynatabilecek ekran kartı önerir misiniz? AMD hariç.
rx570 alabilirsin şuan piyasadaki yeni oyunların hepsini rx 570 ile rahatlıkla oynarsın.Dostlar selam, i5-11400 işlemcim var. 3 binde param var, ikinci el ekran kartı alacağım. Beni iyi oyunlarda kasmadan oynatabilecek ekran kartı önerir misiniz? AMD hariç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?