injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Karalıyoz daa arada bir şeylerhahaha bu başarını daha komik editler de görmek istiyorum dostum![]()
After ile çalışıyorsun değil mi ?Karalıyoz daa arada bir şeyler
Evet after ile yaptım yine. Motion tracker var eskiden elle tek tek ilerletiyordum resimleri vs. artık bir level üste geldimAfter ile çalışıyorsun değil mi ?
şu ehliyet kısmındaki yazı geçiş efektini soracağım keyframe mi var orada ?
Hangi şarkı reisşarkıdan sonra ilaç gibi geldi
ben afterla yapacaksam biraz daha profesyonel çalışmaları onda yapıyorum ama max 10dk da böyle bir editi şıp diye çıkarmak istiyorsan capcut bunun için çok iyiEvet after ile yaptım yine. Motion tracker var eskiden elle tek tek ilerletiyordum resimleri vs. artık bir level üste geldim![]()
Hiç kullanmadım hayatımda capcut valla bunda uğraşmak daha zevk veriyor ya uğraşa uğraşa öğrenince unutmuyorsunben afterla yapacaksam biraz daha profesyonel çalışmaları onda yapıyorum ama max 10dk da böyle bir editi şıp diye çıkarmak istiyorsan capcut bunun için çok iyi![]()
capcutuda incelemeni tavsiye ederim sahne detayındaki motion blur'u gördüm güzel geçiş yapmışsın o yeşil yazılarda aşağı doğrı keyframe 'mi ekledin onu demek istedimHiç kullanmadım hayatımda capcut valla bunda uğraşmak daha zevk veriyor ya uğraşa uğraşa öğrenince unutmuyorsun
İşte yeşil yazıları takip etmesi için motion tracker kullandım otomatik olarak her frame de seçtiğim noktayı takip ediyor yazıları ve resimleri ona linkleyince hepsi beraber hareket ediyor bir nevi otomatik key frame kontrolü gibi bir şeycapcutuda incelemeni tavsiye ederim sahne detayındaki motion blur'u gördüm güzel geçiş yapmışsın o yeşil yazılarda aşağı doğrı keyframe 'mi ekledin onu demek istedim
capcut ve vn öğrenmek istersen bana yazabilirsin o programlarda after kadar olamasa da bilirsen afterdan daha iyi editler çıkarıyor
Eyvvvv yapıyoz arada sıkılıncaiyi karalamalar
anladım dostum yazıları resim atama yapıyorsun değil mi resim üzerine,motion tracker resimle göre ayarladığında kamera takibi yapar o çok güzel bir şey zaten ondan seviyorum motion blur bildiğin keyframe zaten,ama capcutı da öneririrm sanaİşte yeşil yazıları takip etmesi için motion tracker kullandım otomatik olarak her frame de seçtiğim noktayı takip ediyor yazıları ve resimleri ona linkleyince hepsi beraber hareket ediyor bir nevi otomatik key frame kontrolü gibi bir şey
Bi an kendi yüzümü görmüş gibi oldum o kadar yapıştı ki bu pp üstüme "Helal olsun ulan yemin ediyorum aynı benim gibi adamsın senin için her türlü fedakarlığı yaparım ben" eline sağlık yine güldürdün gece gece![]()
yapmamayız be"Helal olsun ulan yemin ediyorum aynı benim gibi adamsın senin için her türlü fedakarlığı yaparım ben"
Loldeyim be reis yarına belkidevamı gelir mi acaba![]()