31 kuruşluk çerezlik Recep İvedik editi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
hahaha bu başarını daha komik editler de görmek istiyorum dostum :D
neden 31 kuruş acaba ?

Son düzenleme:
injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Evet after ile yaptım yine. Motion tracker var eskiden elle tek tek ilerletiyordum resimleri vs. artık bir level üste geldim :D
ben afterla yapacaksam biraz daha profesyonel çalışmaları onda yapıyorum ama max 10dk da böyle bir editi şıp diye çıkarmak istiyorsan capcut bunun için çok iyi :D

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Egenin eşgal aynı değil mi bu arada 😂 Eline sağlık güzel edit olmuş.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben afterla yapacaksam biraz daha profesyonel çalışmaları onda yapıyorum ama max 10dk da böyle bir editi şıp diye çıkarmak istiyorsan capcut bunun için çok iyi :D
Hiç kullanmadım hayatımda capcut valla bunda uğraşmak daha zevk veriyor ya uğraşa uğraşa öğrenince unutmuyorsun

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hiç kullanmadım hayatımda capcut valla bunda uğraşmak daha zevk veriyor ya uğraşa uğraşa öğrenince unutmuyorsun
capcutuda incelemeni tavsiye ederim sahne detayındaki motion blur'u gördüm güzel geçiş yapmışsın o yeşil yazılarda aşağı doğrı keyframe 'mi ekledin onu demek istedim
capcut ve vn öğrenmek istersen bana yazabilirsin o programlarda after kadar olamasa da bilirsen afterdan daha iyi editler çıkarıyor

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
capcutuda incelemeni tavsiye ederim sahne detayındaki motion blur'u gördüm güzel geçiş yapmışsın o yeşil yazılarda aşağı doğrı keyframe 'mi ekledin onu demek istedim
capcut ve vn öğrenmek istersen bana yazabilirsin o programlarda after kadar olamasa da bilirsen afterdan daha iyi editler çıkarıyor
İşte yeşil yazıları takip etmesi için motion tracker kullandım otomatik olarak her frame de seçtiğim noktayı takip ediyor yazıları ve resimleri ona linkleyince hepsi beraber hareket ediyor bir nevi otomatik key frame kontrolü gibi bir şey

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İşte yeşil yazıları takip etmesi için motion tracker kullandım otomatik olarak her frame de seçtiğim noktayı takip ediyor yazıları ve resimleri ona linkleyince hepsi beraber hareket ediyor bir nevi otomatik key frame kontrolü gibi bir şey
anladım dostum yazıları resim atama yapıyorsun değil mi resim üzerine,motion tracker resimle göre ayarladığında kamera takibi yapar o çok güzel bir şey zaten ondan seviyorum motion blur bildiğin keyframe zaten,ama capcutı da öneririrm sana

edit yapama potansiyeli var sende capcutı ve after effeckte birbirimize bilgi alışverişi yapabiliriz 👍 :)

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bi an kendi yüzümü görmüş gibi oldum o kadar yapıştı ki bu pp üstüme "Helal olsun ulan yemin ediyorum aynı benim gibi adamsın senin için her türlü fedakarlığı yaparım ben" eline sağlık yine güldürdün gece gece :kekw:

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bi an kendi yüzümü görmüş gibi oldum o kadar yapıştı ki bu pp üstüme "Helal olsun ulan yemin ediyorum aynı benim gibi adamsın senin için her türlü fedakarlığı yaparım ben" eline sağlık yine güldürdün gece gece :kekw:

"Helal olsun ulan yemin ediyorum aynı benim gibi adamsın senin için her türlü fedakarlığı yaparım ben"
yapmamayız be :D biri lol delisi biri efsane zır deli :D
adam oskarlık bir edit yapmış senin için

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
su boğazımda kaldı çok güldüm xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...