3'üncü parti yazılımlardaki virüsler gizlenebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Merhabalar memory dışında yazılım kullanmıyorum ve önermiyorum lakin geçenlerde bir yazılım gördüm (kullanmadım) sadece tarattım meraktan öyle rat veya miner gibi şeyler yoktu ama yine de şüphelendim. Virüsleri şifreleme gibi bir şansları var mı yazılımcıların görüşlerinizi alalım :)

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Evet crypter denen yazılımlarla virüsleri şifreleyip anti-virüslerin görmemesini sağlıyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhabalar memory dışında yazılım kullanmıyorum ve önermiyorum lakin geçenlerde bir yazılım gördüm (kullanmadım) sadece tarattım meraktan öyle rat veya miner gibi şeyler yoktu ama yine de şüphelendim. Virüsleri şifreleme gibi bir şansları var mı yazılımcıların görüşlerinizi alalım :)
Tabi ki var, crypter yapılarak zararlı şeyler gizlenir ve şifrelenir.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
evet cryptek deniliyor bu işlemin adına hatta yanlış bilmiyorsam görünmemesini sağlıyorlar

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Crypter ile şifreleyebilirler ama tüm hepsinden gizlemeleri zor farklı farklı antivirüs programı/sitelerine tarat bir şey çıkmazsa yoktur büyük ihtimal

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gizlemek için mi soruyorsun , gizlenmiş mi diye merak ettiğinden mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tabiki gizleyebilirsidn, yapılabilecklerin sınırı yok crypter kullanılıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ya manuel olarak bypasslaman lazım yada ek programlar kullanabilirsin. Crypter gayet başarılı ama her sistemde çalışır mı bilemem.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
keyloggerdan trojen e antivirüsleri aşan onlarca hatta belki yüzlerce yazılım var

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
peki pcde virüs olup olmadığını nasıl anlarım
Sağlam malware virüsü yemişsen pc de bunu anlaman zor ama illaki kendini cpu kullanımında ve ram kullanıminda belli eder bunun içinde premium anti virüs programları kullanıp taratmalısın haliyle anti virüs programları içinde yamalama(crck) işlemi yapmak gerekli dostum

Üye
3 HİZMET YILI
peki pcde virüs olup olmadığını nasıl anlarım
görev yöneticisini açıp programları inceleyebilirsin mesela bende bi kere mining virüsü yemiştim ekran kartı boşta yüzde 99 da çalışıyordu görev yöneticisinden baktığımda saçma sapan isimli bir program ekran kartın yüzde 99 unu kullanıyordu bu şekilde anlayabilirsin.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Evet crypter denen yazılımlarla virüsleri şifreleyip anti-virüslerin görmemesini sağlıyorlar.
Crypter ile de gizleme yapıliyor en basit kullandıkları yöntem 2 benzer program taraması yapıp bu 2 programdan en temiz çıkanı koyuyorlar sende bakıyorsun göz boyamak için 2 tane virüs gibi gösterilmiş program çıkiyor karşına
Aldatma yapmak isteyen her türlü yapar dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...