- Yasaklandı
Banlı Üye
evet bazı progamlar ıle vurıs koruması bıle bulamıyor
tabiki de 3. parti bir yazılımın içine virüs saklayabilirlerMerhabalar memory dışında yazılım kullanmıyorum ve önermiyorum lakin geçenlerde bir yazılım gördüm (kullanmadım) sadece tarattım meraktan öyle rat veya miner gibi şeyler yoktu ama yine de şüphelendim. Virüsleri şifreleme gibi bir şansları var mı yazılımcıların görüşlerinizi alalım![]()
bürsürü paralı yada ücretsiz vürüs programı var onları kulana bilirsin aklında şüpe varsa haledaha en iyisi usp ile format atmanpeki pcde virüs olup olmadığını nasıl anlarım
Norton 360 ı dene dostumMerhabalar memory dışında yazılım kullanmıyorum ve önermiyorum lakin geçenlerde bir yazılım gördüm (kullanmadım) sadece tarattım meraktan öyle rat veya miner gibi şeyler yoktu ama yine de şüphelendim. Virüsleri şifreleme gibi bir şansları var mı yazılımcıların görüşlerinizi alalım![]()
virüsü uyhulamayı yapan kişinin tecrübesi/profesyonelliğine bağlı biri yapar windows antivirüsü bile görürMerhabalar memory dışında yazılım kullanmıyorum ve önermiyorum lakin geçenlerde bir yazılım gördüm (kullanmadım) sadece tarattım meraktan öyle rat veya miner gibi şeyler yoktu ama yine de şüphelendim. Virüsleri şifreleme gibi bir şansları var mı yazılımcıların görüşlerinizi alalım![]()