Onaylı Üye
Tabi ki var, crypter yapılarak zararlı şeyler gizlenir ve şifrelenir.Merhabalar memory dışında yazılım kullanmıyorum ve önermiyorum lakin geçenlerde bir yazılım gördüm (kullanmadım) sadece tarattım meraktan öyle rat veya miner gibi şeyler yoktu ama yine de şüphelendim. Virüsleri şifreleme gibi bir şansları var mı yazılımcıların görüşlerinizi alalım
peki pcde virüs olup olmadığını nasıl anlarımEvet crypter denen yazılımlarla virüsleri şifreleyip anti-virüslerin görmemesini sağlıyorlar.
Çeşitli anti-virüslerle taratarak anlayabilirsin. İçin hiçbir şekilde rahat etmiyorsa temiz bir format atman lazım.peki pcde virüs olup olmadığını nasıl anlarım
Format at eğer gerçekten pcinde taratınca çıkmamasına rağmen olduğundan şüpheleniyorsan .peki pcde virüs olup olmadığını nasıl anlarım
bir hile 4 mb olabilir miÇeşitli anti-virüslerle taratarak anlayabilirsin. İçin hiçbir şekilde rahat etmiyorsa temiz bir format atman lazım.
Olabilir tabii ki virüstotal sonucunu bize de yollarsanız analiz edebiliriz virüs mü değil mi diye.bir hile 4 mb olabilir mi
Sağlam malware virüsü yemişsen pc de bunu anlaman zor ama illaki kendini cpu kullanımında ve ram kullanıminda belli eder bunun içinde premium anti virüs programları kullanıp taratmalısın haliyle anti virüs programları içinde yamalama(crck) işlemi yapmak gerekli dostumpeki pcde virüs olup olmadığını nasıl anlarım
görev yöneticisini açıp programları inceleyebilirsin mesela bende bi kere mining virüsü yemiştim ekran kartı boşta yüzde 99 da çalışıyordu görev yöneticisinden baktığımda saçma sapan isimli bir program ekran kartın yüzde 99 unu kullanıyordu bu şekilde anlayabilirsin.peki pcde virüs olup olmadığını nasıl anlarım
Crypter ile de gizleme yapıliyor en basit kullandıkları yöntem 2 benzer program taraması yapıp bu 2 programdan en temiz çıkanı koyuyorlar sende bakıyorsun göz boyamak için 2 tane virüs gibi gösterilmiş program çıkiyor karşınaEvet crypter denen yazılımlarla virüsleri şifreleyip anti-virüslerin görmemesini sağlıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?