Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben hawk gaming chair kullanıyorum sana da tavsiye ederim ergonomi açısından tatmin ediyor özellik açısından kolçakları genel de 3D 4D falan süspansiyonları da gayet iyi kumaş full hiç deri yok o yüzden kışları üşütmüyor yazları da terletmiyor bel desteği ve boyun desteği de gerçekten kaliteli tavsiye ederim kesinlikle
Xdrive Toryum Oyuncu Koltuğu , malzeme kalitesi ve çok yönlü kullanım özellikleri ve satış sonrası yorumlara bakıldığında olumlu geri dönüşler , senin fiyat bandına da uygun bir ürün önerebilirim.
sahibiyim, öneririm. Kumaş oluşu, oturma alanı genişliği, ayarlanabilir sırt ve boyun yastıkları, malzeme kalitesi ve 3D kolçağıyla iyi bi seçim olabilir.
Rampage KL-R56 kullanıyorum. Yapısı ve rahatlığı üstüne fiyatı olsun çok güzel bir koltuk. İndirim kovalarsan cok ucuza kıstırabilirsin bu koltuğun ben 2897 ₺'ye almıştım. Arkaya doğru yatan kolları oynayan bir koltuk. Sorun yaşamadım daha.
xrancer markasını yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum uygun fiyatlı fiyat performans ürünü bir oyuncu koluğu ergonomik kolay kurulumu ve rahat bir yapısı var. düşük bütçelere önerimdir.
Ben hepsiburadan Calitte Marka oyuncu koltugu aldim bayadır kullaniyorum gayet konforlu ve güzel kumaşıda öyle dandik birşey değil ergonomik fiyat performans ürünü bence çokta ucuk bir fiyatı yok Sırtını ağrıtmıyor