4 Gb ram 2 Gb ekran kartı var oyun arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Malum ramazan ayı geldi çoğumuz niyetliyiz pubg lite pubg mobil cs go derken sıkılıyorsun farklı pubg tarzı düşük gereksinimli oyun arıyorum yardımcı olurmusunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Malum ramazan ayı geldi çoğumuz niyetliyiz pubg lite pubg mobil cs go derken sıkılıyorsun farklı pubg tarzı düşük gereksinimli oyun arıyorum yardımcı olurmusunuz . Konuyla alakasız yorum yapanlar raporlanacak . ( Yanlış yere açtıysam kusura bakmayın )
knk arkadasın varsa unturned var kotu grafıklı fln ama cok zevklı oluyor arkadas olunca

Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam arma ve fortnite var ama sistem gerksınımlerını tam bılmıyorum

Üye
6 HİZMET YILI
Şu devirde okadar düşük sistemle oyun zor pubg kaldırdına dua et bence ekran kartı derkn hangi ekran kartı

Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
:D bana çıkmadı yaw çıldırıcam 2 gündür
yalnız değlisn kimseye çıkmıyor herkes denıyor ama kimse daha açık betaya geçemedi benım arkadaşım 5 6 gündür yayınlerı ızlyıor ama düşmuyor 7 nisanda girenler şanslı

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
crysis 2,apex,call of duty mobile,paladins,valorant drop düşürürsen oynayabilirsin güzel oyun drop düşürebilmen için yayıncı izlemen lazım ve riot hesabını twitch hesabına bağlaman lazım.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum minecraf oynıyabilirsin skayblock filan cok sarıyor + cs 1.6 jailbirek oynamnıda tavsiye ederim düşük sistemim varken sıkca oynadım oyunlardı bide arada bi brawlhalla giriyodum bi bak oda stratejik dövüş oyunudur

you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum minecraf oynıyabilirsin skayblock filan cok sarıyor + cs 1.6 jailbirek oynamnıda tavsiye ederim düşük sistemim varken sıkca oynadım oyunlardı bide arada bi brawlhalla giriyodum bi bak oda stratejik dövüş oyunudur
aynen güzel öeri minecraft kesinlikle öneririm sarıyo benimde pc kötüyken çok oynuyordum

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
youtubede çok var kardeşim gir ara

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
selam arkadaslar indirme yapmak için mesaj atın dıyor nereye atıcam measajı yada hangı konuya yorum bılen varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...