Seçkin Üye
knk arkadasın varsa unturned var kotu grafıklı fln ama cok zevklı oluyor arkadas oluncaMalum ramazan ayı geldi çoğumuz niyetliyiz pubg lite pubg mobil cs go derken sıkılıyorsun farklı pubg tarzı düşük gereksinimli oyun arıyorum yardımcı olurmusunuz . Konuyla alakasız yorum yapanlar raporlanacak . ( Yanlış yere açtıysam kusura bakmayın )
valaront kapalı beteda değilmi ?valorant fortnite cs 1.6
kanka ozm 1.6 oyna hileyle çok eylenceli oluyorvalaront kapalı beteda değilmi ?
denerim valaront bende açık 7 nisanda drop almıştım xd valaront oynuyorum şu aralarkanka ozm 1.6 oyna hileyle çok eylenceli oluyorbi dene istersen
denerim valaront bende açık 7 nisanda drop almıştım xd valaront oynuyorum şu aralar
Fortnite kaldıracağını pek sanmamhocam arma ve fortnite var ama sistem gerksınımlerını tam bılmıyorum
yalnız değlisn kimseye çıkmıyor herkes denıyor ama kimse daha açık betaya geçemedi benım arkadaşım 5 6 gündür yayınlerı ızlyıor ama düşmuyor 7 nisanda girenler şanslıbana çıkmadı yaw çıldırıcam 2 gündür
aga oyun betada hileler çıkmışyalnız değlisn kimseye çıkmıyor herkes denıyor ama kimse daha açık betaya geçemedi benım arkadaşım 5 6 gündür yayınlerı ızlyıor ama düşmuyor 7 nisanda girenler şanslı
yok artık ciddimisn ya en ara hileler çıktı yuhaga oyun betada hileler çıkmış
aynen güzel öeri minecraft kesinlikle öneririm sarıyo benimde pc kötüyken çok oynuyordumdostum minecraf oynıyabilirsin skayblock filan cok sarıyor + cs 1.6 jailbirek oynamnıda tavsiye ederim düşük sistemim varken sıkca oynadım oyunlardı bide arada bi brawlhalla giriyodum bi bak oda stratejik dövüş oyunudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?