gerçeklik payını bilmem ama tek basına 3 tane güreşçiyle güreş tuttugunu cok güclü oldugunu rahatlıkla zırhları parçalayabildiği tarihi kesin kaynaklarda yazar
257 kg birden tek kişi nasıl kaldırıyor anlam veremiyorum ama sur savaşlarında kullanılabilir, düşünsenize sura 15 kişiyle tırmanıyorsunuz ve üstüne bunu bırakıyorlar, yerden beynini kazırlar artık
4.Muratın 257 kg Ağırlığındaki Gürzüsü hakkında ne düşünüyorsunuz. Bir insanın bu ağırlıkta bir gürzüyü taşıması mümkünmü? Tarih hocamız zırhının yanında karınca gibi kaldığını söylemişti
ekleme olsun.
Hocam bu ağırlıkta bir gürzüyü sallamak imkansıza yakın, kondisyon, kas gücü, boy, kilo, kemik yapısı her şeyin aşırı derecede güçlü olması gerekiyor. Ben gerçek olduğunu düşünmüyorum.
Fosilleri bulunan en eski insanlar araştırmalara göre nerdeyse 3 katımızmış . Eskide hava ve yemek kalitesi olsun şimdikinden çok daha fazla olduğundan insanlar daha iri ve güçlü oluyorlarmış . Ayriyetten herşey fiziksel güç ile yapılmasıda etken . Fakat sırtında taşısa anlarıma elinde bunla yürümez yani adam osmanlı padişahı bu kadarını düşünğr bence