4 Sene üniversite okumak zaman kaybı mı

4 Sene üniversite zaman kaybı mı ?

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Üniversiteye gidicem ama bazıları 4 sene üniversite zaman kaybı onun yerine bir işe gir kendini geliştir diyorlar siz ne düşünüyorsunuz ?

Üye
3 HİZMET YILI
gideceğin üniversite kaliteli ve bölüm iyiyse okuyabilirsin. boş bölümlere gidipte zamanını harcama. başka yolalrda kendini geliştir meslek sahibi olmana bak.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yatmıcaksan tabii değer ama yatıcaksan hiç uzatma zaman kaybı

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bence zaman kaybı çalışmak daha worth.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Okunan bölüme göre değişir de bence bi üni ortamı görüp yaşanmalı ama erkenden hayata atılıp işini sağlamlaştıradabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ünide okumaktayım ha kötü bir yerde okursan zaman kaybı olabilir ama çevren genişliyor bu açıdan iyi oluyor eğitim olarak tamamen kendini geliştirmenle alakalı

Göklerden gelen bir kedi
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Okuyacağın bölüm, üniversite, senin hırsın vs bunların hepsi bu sorunun cevabını değiştirir. Ama yani eğer cidden dersen ki eve çalışacağım, okuyacağım gideceğim yer de çok iyi ne duruyorsun :thugbear:

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Üniversiteye gidicem ama bazıları 4 sene üniversite zaman kaybı onun yerine bir işe gir kendini geliştir diyorlar siz ne düşünüyorsunuz ?
4 sene okuduğun bölümün mesleğini yapacaksın yap.O mesleği yapmazsan üni mezunu diye fabrikaya bile almıyorlar.

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
benim amcamın oğlu var hem meslek sahibiydi hemde dışardab üniversiteyi bitirdi eğer sende ikisini bir arada götürebilirsen çok iyi yerlere gelrisin kardeşim

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Üniversiteden üniversiteye değişir bu söylediğin. Kötü bir yere gidersen zaman kaybı olur tabi ki.

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
knkm güzel bir üniyse kimseyi dinleme git okurkende çalışabilirsin bir işte bence

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Zaman kaybı değildir bence. Sonuçta kendi kariyerin. Okumayıp ne yapacaksın?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka ünüversitenin gereksiz olup olmaması senin ne istedigine baglı atıyorum tıp fakultesini istiyosun ve onu yapacak kişilige bilgiye sahipsen gereksiz olcagını sanmıyorum ama deri işleme mühendisligi falan sa sanayide cıraklık yapıp bi meslek sahibi olbilirsin bu tamamen senin elinde kimsenin oyunabakıcak bişey deyil iyi günler

lol oynuom feedliom
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Benim fikrimce evet fakat şu yüzden evet. Gideceğin bölüm alt düzeyde bir bölümdür ve ya o bölümü okumak istemezsen ama oraya puanın tutmuş ise 4 yıllık bence gereksiz kalıyor. İstediğin bir bölümde okumak veya geleceğin için bir bölüm okumak 4 yıllık için bence ideal.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
üniversiteye göre değişir fakat genel anlamıyla zaman kaybı olduğunu düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam kesinlikle değil mevzuya iş olarak bakma sadece dostluklar empati her şeyi öğretir üniversite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...