400 bin TL ile ne yapılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
anlasilan risk almak istemiyorsun o zaman en rahati bankaya faizle vermektir ama 4/1 ini anca kazandirir

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ufak kaar yapan bir işletme açabilirsin. Eğlence merkezi olur, yemekçi olur. bakkal vs olur

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kriptoları takip edebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ben hepsini yatırım amaçlı kullanırıdm o kazandıgım parayla da yurt dışında bi iş yada gezmek isterdim kaybedersem zaten hiç şansım yok demektir

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İklimi tarıma elverişli bir arazi alıp tarla ekersen cidden kar etme şansın yüksek. Ama son yıllarda tohumları getirtmek elde etmek zorlaştı. Arazinin iklimine uygun tohumu kullanmazsan hasat zamanı seni ziyana uğratıyor. Eğer araştırır bu işi hallederim dersen sonraki hasat dönemine kadar toprağını nefeslendirir hasatını alırsın. Ama dediğim gibi çok masraflı olmasının yanısıra gerçekten güzel bir araştırma yapman lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bütün dostlarıma iyi akşamlar dilerim, herkesin gecesi güzel olsun.

Dostlar sağdan soldan biriktirdiğim ufak bir bütçem var 400 bin TL yaklaşık bu parayı nasıl katlayabilirim. Nelere yatırım yapmam gerekiyor ?
Dolar zaten 15 civarı almak saçma olur , altının gramı 800 900 civarında, araba alıp satayım diyorum al sat yapmak için hem az bir para + 400 bin tlye sağlam bir araba yok kar edebileceğim ?
Sizin bu kadar paranız olsa nasıl bir yatırım yaparsınız? Nelere yönelirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Lütfen Btc,coin,metaverse gibi şeyler söylemeyin araştırdım saçma geliyor bana arkadaşlarım 1.5 milyon tl kaybetti o korku bana yeter artar bile bilgim bile yok coin hakkında şimdiden yazan arkadaşlara teşşekürler.
en möantıklı şey araba alıp satmak bence hatta alıp bekletmek sıfır bir araba yakala biraz daha katıp al garajda beklet 2-3 ay a 100.000 kar edersin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Faize koyar faizden gelen parayla bir yerlere yatırım yaparım

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
tamamıyla ne yapılır bilemem ama alabilecegim en iyi pc yi alırdım herhalde.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Artık bi değeri yok ki 400 binin 1 araba parası bile etmiyor ev demeye dilim varmıyor 1+1 ler 700 bin olmuş ,insanların (memur) ömürlerini tüketerek kazandığı para,harcadığı emek boşa :(

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
araba fiyatları %20 artıcakmış araştırıp belki şimdi ucuza alıp zam gelince satarsın ytd

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Stock market araştır. Hisse al teknoloji firmalarından. Stock market öğrenirsen müthiş katlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
net kazanç pek mümkün değil sen net kazanç istiyorsun o'yüzden faiğz için bankaya koymanı öneririm.

ama yatırım denilen şey de risk de olur o'yüzden sen bu 400 bin tl yi kaybedince üzlmemen lazım bence yatırım kaybetsende üzülmeye cein bir parandan yapman lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ucuz yoldan öğrenci apartı yapıp kiraya verilebilir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...