Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rival 3 öneriyorum ayrıca kullanıyorum aşırı memnunum hem makrosu olsun hem dpı hızı olsun çok kaliteli ve fiyat performans ürünü tek sorunu çok terliyor eliniz mausu kullanırken
SteelSeries Rival 3 serisini bende tavsiye ederim dostum. Kendim Rival 710 kullanıyorum 3 senedir çok memnumum. Macro vb ayarları da gayet kolay yapabiliyorsun. Henüz bir sorun yaşamadım. Fiyat performans ürünü diyebilirim.
ben logitech g300s kullanıyorum neredeyse 2 3 senedir benimle beraber ne rageler gördü bana mısın demedi eğer tutuşuna uygun bir mouse ise önerebilirim dostum
kanka ilk olarak alacaksan kesinlikle kendisinin makro ayarları olmasına dikkat et çok işine yarar marka bana kalırsa pek farketmiyor eline göre kendin tercih etsen daha iyi olur sonra pişmanlık çekmezsin eline oturması önemli
Logitech G300s kronik sorunlu ona bulaşma. Bir süre sonra çift tıklar, hiç tıklamaz vs. Elime 2 tane geçti ikisi de aynı sebepten bozuldu, 3 tane arkadaşımın da aynı şekilde bozuldu ve çok fazla oyun oynamamalarına rağmen. razer deathadder v2 alabilirsin.
G300s Öneririm. 9 Farklı ayarlanabilir tuş seçeneği ve minecraft vs. oyunlarda makro özelliği mevcut. Gecikme hızı vs. baya az. Gamerler için o bütçede güzel bir mausedir.