Onaylı Üye
4000 5000 tl Civarı oyun için sadece kasa toplamak istiyorum tavsiyeniz nedir yardımcı olun arkadaşlar
5000 e kadar limit var dostum4bin ile 5 bin arasında bin lira far var. 4 mü 5 mi ona göre?
Gtx 1060 i5 9400f li bir kasa dizersin5000 e kadar limit var dostum
vatanda önceden karta yüzde 25 indirim vardı ayrıca haftasonları indirim vardı gecen denedim netten olmadı devam ediyormu acabaBöyle bir bütceye sahipsen sinerji bakabilirsin fikir alabilirsin yada cevrende eşin dostun anlayan birileri varsa aynı şekilde sinerji uyun toplaya bilirsin ama şuanda beklemeni tavsiye ederim malüm dolar kuru belli iyi forumar.
yeterli olurmu Pubg oynuyorum kasıyor atıyo oyundan sorunsuz oynamak istiyorumGtx 1060 i5 9400f li bir kasa dizersin
Fazlasıyla yeterli olur. Oynatamayacağı oyun olmaz.yeterli olurmu Pubg oynuyorum kasıyor atıyo oyundan sorunsuz oynamak istiyorum
wow kötü olmuş4000..5000 tl hiç birşey bulamazsın şuan dolar aldı basını gitti gecen ben toplatım dedim 12bin tl dediler gecen sene 6bin tlye almadıgım pc yi
Merhabalar Makaleyaz12;4000 5000 tl Civarı oyun için sadece kasa toplamak istiyorum tavsiyeniz nedir yardımcı olun arkadaşlar
Asla tavsiye etmem, en ince anakart ve tamiratı en zor bilgisayar markası. Casper'dan 10 değil 100 kat geri durmalısınız.Casper Excaliber Oyun Canavarı
2x8 GB ram almayı düşünüyorum tek 16 alma dediler ama hala karar veremedim ana kart işlemci fiyatlar farklı uyum hangisi doğru olurFazlasıyla yeterli olur. Oynatamayacağı oyun olmaz.
2x8gb 2666mhz yeterli2x8 GB ram almayı düşünüyorum tek 16 alma dediler ama hala karar veremedim ana kart işlemci fiyatlar farklı uyum hangisi doğru olur