NİCK DEGİŞTİREMİOZMU BU NASIL NİCK
Onaylı Üye
güzel bir telefon öneriniz varmı
xiaomi telefonlardan kullanabilirsin red mi note 8 ya da 9 öneririmgüzel bir telefon öneriniz varmı
yani iphone 7 felanben xaoimi almıştım ilk başta güzel sonralar sıkmaya başladı android cıhazları böyle knk
oyun oynayacam geneldeknk kvk lı alırsan çok iyi birşey alamazsın ne için kullanacaksan ona göre önerelim bi de
Oyun için xiaomi red mi note 9 gayet iyi bir telefon bence. Genshin Impact ve Wild Rift gibi biraz zorlayacak oyunlara fazla abanmazsan performansı gayet güzelsence ios işletim sistemli bir telefon mu almalıyım
yani iphone 7 felan
Post automatically merged:
oyun oynayacam genelde
tamam bunu düşüneceğim eyvOyun için xiaomi red mi note 9 gayet iyi bir telefon bence. Genshin Impact ve Wild Rift gibi biraz zorlayacak oyunlara fazla abanmazsan performansı gayet güzel
kankam xiomi f2,f3 kaçak almanı öneririm fakat bir zaman sonra sıkıyor andriodinmi var derdin vargüzel bir telefon öneriniz varmı
haklısınkankam xiomi f2,f3 kaçak almanı öneririm fakat bir zaman sonra sıkıyor andriodinmi var derdin var
Arkadaşım kullandığından ve saydığım oyunları üst üste oynayabildiğinden benim de sadece onu izleyerek sana faydam dokundu xdtamam bunu düşüneceğim eyv
note 9 pro var bendede güzel telefon oyun performansı da iyiOyun için xiaomi red mi note 9 gayet iyi bir telefon bence. Genshin Impact ve Wild Rift gibi biraz zorlayacak oyunlara fazla abanmazsan performansı gayet güzel
Pocogüzel bir telefon öneriniz varmı
Bir gün kendime de alıcam umarım...note 9 pro var bendede güzel telefon oyun performansı da iyi
Xiaomi Redmi Note 9S ve Xiaomi Redmi Note 8 alabilirsin Note 8 kullanırken ekranı pek dayanıklı gelmemişti bana ama sistem konusunda sorunsuz bi telefon olduğunu söyliyebilirimgüzel bir telefon öneriniz varmı
Telefonlar o kadar iyi ki en çok önerilen telefon olmuş xdXiaomi Redmi Note 9S ve Xiaomi Redmi Note 8 alabilirsin Note 8 kullanırken ekranı pek dayanıklı gelmemişti bana ama sistem konusunda sorunsuz bi telefon olduğunu söyliyebilirim