42 levelde kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Xp bölümü bugda knka lw aldığın da düzeliyor veya bir oyun attığın zaman düzeliyor ama kapatıp açınca yine 0 olarak görünüyor kastiğin exp duruyor merak etme sadece görsel olarak sıkıntı işlevi var yani
Post automatically merged:

Önerdiklerinizi yaptım düzelmedi teşekkürler tavsiyeleriniz için son olarak kolsuz olduğum için sc güncellensin 1 oyun atıcam düzelmezse yine desteğe bildiririm
Knka oyun attığında düzeliyor

Ayrıca kapat aç yapan bugda kalmış diyen arkadaşlar bilgilendirme olsun kapatıp açtığında düzelmez bir oyun attığında Xp aldığı zaman normal yüzdesi görünür ama kapatıp açtığında yine 0 olarak gözükür oyunda genelleme bir problem var tam onarım yapıldığında sonuç nedir bilmiyorum deneyen varsa bilgilendirme yaparsa sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Wait a minute or re install the dll

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aynı sorun bendede oldu ertesi gün düzelmişti sanırım sanada bana olandan oldu

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Xp bölümü bugda knka lw aldığın da düzeliyor veya bir oyun attığın zaman düzeliyor ama kapatıp açınca yine 0 olarak görünüyor kastiğin exp duruyor merak etme sadece görsel olarak sıkıntı işlevi var yani
Post automatically merged:

Knka oyun attığında düzeliyor

Ayrıca kapat aç yapan bugda kalmış diyen arkadaşlar bilgilendirme olsun kapatıp açtığında düzelmez bir oyun attığında Xp aldığı zaman normal yüzdesi görünür ama kapatıp açtığında yine 0 olarak gözükür oyunda genelleme bir problem var tam onarım yapıldığında sonuç nedir bilmiyorum deneyen varsa bilgilendirme yaparsa sevinirim

Not Tam onarım yaptım az önce fakat yine aynısı oldu Düzelmedi Sanırım bir sonraki yamada düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...