Uzman Üye
İnternette bu şekilde AAA oyunları 5 TL'ye 20 TL'ye satan siteler var. Bunlar çalıntı hesaplar mı? Bir de aynı hesabı nasıl birden fazla kişi kullanabiliyor steam buna bir kısıtlama getirmiyor mu?
Kardeşim bir tane forum biliyorum çalıntı kredi kartı bilgileri falan yapılıyordu ve bu sebepten sürekli kapanıp açılıyor forum. Geçen baktığımda kaldırmıştılar hesap bilgisi paylaşmayı bunlar bu kadar kart bilgisine nasıl ulaşabiliyor yani çok enteresan. Bir de bu çalıntı kredi kartıyla bir şeyler satın alanlar daha sonra yakalanaz mı?Çoğunlukla çalıntı hesap veya çalıntı kredi kartıyla alınıyor satılıyor. Ben pek önermem almanı.
başları belaya girer yasal suç çalıntı kredi kartı bilgilerini kullanmakKardeşim bir tane forum biliyorum çalıntı kredi kartı bilgileri falan yapılıyordu ve bu sebepten sürekli kapanıp açılıyor forum. Geçen baktığımda kaldırmıştılar hesap bilgisi paylaşmayı bunlar bu kadar kart bilgisine nasıl ulaşabiliyor yani çok enteresan. Bir de bu çalıntı kredi kartıyla bir şeyler satın alanlar daha sonra yakalanaz mı?
Bence de yani bu o kadar basit bir şey değil para sonuçta.Hem suç olmasa bile kullanılmaması lazım aynı şey bizim başımıza gelse hoşumuza gider mi gitmez.Hırsızlık yanibaşları belaya girer yasal suç çalıntı kredi kartı bilgilerini kullanmak
Yakalanıyor dostum siber suçlarla ilgilenen bir sürü memur var. Satın alsalar bile kart sahibi şikayet ettiğinde oyun geri iade ediliyor zaten.Kardeşim bir tane forum biliyorum çalıntı kredi kartı bilgileri falan yapılıyordu ve bu sebepten sürekli kapanıp açılıyor forum. Geçen baktığımda kaldırmıştılar hesap bilgisi paylaşmayı bunlar bu kadar kart bilgisine nasıl ulaşabiliyor yani çok enteresan. Bir de bu çalıntı kredi kartıyla bir şeyler satın alanlar daha sonra yakalanaz mı?