5 TL'ye Satılan Oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İnternette bu şekilde AAA oyunları 5 TL'ye 20 TL'ye satan siteler var. Bunlar çalıntı hesaplar mı? Bir de aynı hesabı nasıl birden fazla kişi kullanabiliyor steam buna bir kısıtlama getirmiyor mu?

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Çoğunlukla çalıntı hesap veya çalıntı kredi kartıyla alınıyor satılıyor. Ben pek önermem almanı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aldıktan 2-3 gün sonra patlıyor çoğu ya da başına bir bela geliyor

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Çoğunlukla çalıntı hesap veya çalıntı kredi kartıyla alınıyor satılıyor. Ben pek önermem almanı.
Kardeşim bir tane forum biliyorum çalıntı kredi kartı bilgileri falan yapılıyordu ve bu sebepten sürekli kapanıp açılıyor forum. Geçen baktığımda kaldırmıştılar hesap bilgisi paylaşmayı bunlar bu kadar kart bilgisine nasıl ulaşabiliyor yani çok enteresan. Bir de bu çalıntı kredi kartıyla bir şeyler satın alanlar daha sonra yakalanaz mı?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim bir tane forum biliyorum çalıntı kredi kartı bilgileri falan yapılıyordu ve bu sebepten sürekli kapanıp açılıyor forum. Geçen baktığımda kaldırmıştılar hesap bilgisi paylaşmayı bunlar bu kadar kart bilgisine nasıl ulaşabiliyor yani çok enteresan. Bir de bu çalıntı kredi kartıyla bir şeyler satın alanlar daha sonra yakalanaz mı?
başları belaya girer yasal suç çalıntı kredi kartı bilgilerini kullanmak

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Yakalanıyor dostum siber suçlarla ilgilenen bir sürü memur var. Satın alsalar bile kart sahibi şikayet ettiğinde oyun geri iade ediliyor zaten.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sanal ortam siber hackerlari sanal izi olmayan sahibi olmayan kredi kartlarını patlatıp bu hesaplar üzerinden satış yapıyorlar bu şekilde normal kredi kartı değil sanal kart yada hesapları diyorum bu hesapları patlatıp izi sürülemeyen bir halde ya böyle oyun satıyorlar yada netflix hesabı dikkatli ol dostum
Ucuz oyun diye aldanma derim sana

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
gamesatışta 200 tllik 300 tl lik oyunu 25 tl ye satıyolar. oyun offline olursa ve epic games olursa daha iyi olur.

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Reis çalıntı o hesaplar alma sakın yani ben almıştım bi ara 1 hafta sonra geri almıştı hesabı

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Çalıntı hesap. Site ismi vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden söylemeyeceğim bir rus sitesi var orada ömür boyu garantili şekilde satılıyor. Ben zamanında Fifa 17 aldım, hala oynuyorum 21 güncellemesi falan yaptım hatta. Şuan orada Fifa 20 1.49$'a satılıyor

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Büyük ihtimal çalıntı, yada cc'li hesaplar bulaşmayın.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
beyler oyle sey mumkunsuz mumkunsede hesap 100% calintidir yani fazla guvenmeyin

kalemler yazmak için değil anlatmak için yazarlar
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
onermem.. ortak olarak kullanmaya davet edenlerde var.. ama 2 3 gun sonra arizlar cikiyo

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Oyunlar Çalıntı Hesaplar Veya Dolandırılmış İnsanların Hesabı Oluyor Yani Sana İlk Eposta Veremiyorlar Yarın Bir Gün Hesap Gidince Görürsün Çünkü Tek Sana Vermiyorlar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Genelde çalıntı hesaplar veriyorlar ve bir hesabı birden fazla kişiye verip para kazanıyorlar ben bir kere yaşamıştım zaten 2 hafta sonra hesabın şifresini değiştirdiler yani inanmayalım.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Ben bi kez almıştım 1-2 saat oynadıktan sonra bidaha giremedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...