5 Yıllık Klasik RDR2, Hogwarts Legacy ve Sons of the Forest'a Meydan Okuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI

Red Dead Redemption 2 bu noktada neredeyse beş yaşında, ancak Sons of the Forest ve Hogwarts Legacy gibi son hitlere meydan okuyarak bir kez daha Steam'in en çok satan 10 oyunu listesine girdi. Rockstar'ın Red Dead Redemption 2 oyunu tüm zamanların en çok satan video oyunlarından biri, bu da 2023 yılında Steam'in en çok satan oyunlarından biri olmasını daha da şaşırtıcı kılıyor.

Red Dead Redemption 2, Arthur Morgan'ın hikayesini ve Van der Linde çetesiyle olan maceralarını takip eden orijinal Red Dead Redemption oyununun bir ön bölümüdür. Tüm zamanların en önemli video oyunu sürümlerinden biridir ve sektörün en yüksek puan alan ve en popüler oyunlarından biri olarak ayakta durmaktadır. Çoğu kişinin bu noktada Red Dead Redemption 2'yi çoktan satın almış ve oynamış olacağı düşünülebilir.

Steam şu anda Red Dead Redemption 2'yi bugüne kadarki en büyük indirimlerinden biriyle sunuyor ve kullanıcıların oyunu normal fiyatından %67 gibi yüksek bir indirimle yalnızca 379,50 TL'ye almasına izin veriyor. Bu büyük fiyat düşüşü büyük olasılıkla Red Dead Redemption 2 satışlarının artmasının ve Steam'in en çok satanlar listesinde üst sıralarda yer almasının nedeni. Oyun şu anda Destiny 2 ve yeni Lightfall genişleme paketi, Hogwarts Legacy, Sons of the Forest ve oynaması ücretsiz Counter-Strike tarafından geride bırakılıyor: Global Offensive tarafından geçiliyor, ancak daha yukarı tırmanıp tırmanmayacağını görmek ilginç olacak. Neredeyse beş yaşında olmasına rağmen, bu satış Red Dead Redemption 2'nin Sons of the Forest ve Hogwarts Legacy'yi birkaç basamak aşağı indirdiğini görebilir.

Büyük indirim göz önüne alındığında bile Red Dead Redemption 2 Steam satışlarının bu kadar artması garip görünüyor. Bazı oyuncuların oyunu başka bir platformda oynamış olmalarına rağmen Steam kopyasını satın alarak çifte indirim yapmış olması mümkün. Belki de bu kişiler Red Dead Redemption 2'yi Steam üzerinden satın alıp daha sonra Steam Deck'lerinde oynamayı umuyorlardı ve bu teknik olarak mümkün olsa da, Oyun şu anda Steam Deck onaylı değil. Bu da Red Dead Redemption 2'nin Steam Deck üzerinde, cihaz için uygun şekilde doğrulanmış diğer oyunlar kadar iyi çalışmayabileceği anlamına geliyor.

Her şeye rağmen, Red Dead Redemption 2'yi henüz oynamamış olanlar, hala oynayabilecekken bu indirimli fiyattan almayı düşünebilirler. İndirim 15 Mart'ta sona eriyor, bu nedenle Steam kullanıcılarının oyunu almaları için hala zamanları var.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Kaç yıllık oyun RDR2, şuan bile onun fizik kalitesine yaklaşan bir oyun yok benim gözümde.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Şu oyuna ortalama bir oyun diyen yok mu, herhalde ben çok zevksiz biri oldum .d

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
RDR 2 abartısız üst düzey bir oyundur, eşi benzeri yoktur. Hayatımda oynadığım net en iyi oyun.

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sistemim kötü olmasa rdr2 denerdim ama garip şekilde son of forestı açıyor ve akıcı şekilde oynuyorum

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
rdr 2 büyüktür all

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
RDR2 inanılmaz bir başyapıt. Bence grafik olarak mekanik olarak hikaye olarak ikisinden de daha iyi!

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bu oyun ortalama yine herkesin klasik abartması birşeyi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
RDR2 klasik bir oyun sonuç olarak seviyesinde çok az sayıda oyun var gayet normal.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
forest haricinde 2 oyunuda oynadım hogwart legacy evet güzel bir oyun ama hikaye olarak zayıf kalmış bir oyun kendisi öte taraftan rdr2 ise oldukça canlı bir oyun olup hikaye olarakta önde olan bir oyun yani kafa tutması bence gayette normal

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
o RDR ya oyun hiç eskimez ya hikayesi 10 numara hogwars ne

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
RDR2 süper otesi bir oyun kolay kolay liderliği vermeyecek gibi

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Grafik bakımından hikaye bakımından hepsinden üstün bence rdr2 şuan ama hogwarts legacy beni kendine çekiyor sorsanız rdr mi hogwartsmı ? rdr derim açık ara.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çeşitli iyi oyunlar ekipleri sağlam ama ilerde me görürüz onu bilmiyorum ama rdr2 artık çok güncelleme gelmez şahsi olarak

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Red Dead Redemption 2 hakkındaki bu ilginç güncelleme için teşekkür ederim. Oyunun neredeyse beş yıl sonra hala Steam'in en çok satan 10 listesinde güçlü bir şekilde yer alması etkileyici. Mevcut indirim teklifi, henüz oynamayanlar için harika bir fırsat gibi görünüyor.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
muhtesem oyunlar gercekten wındowws 11 manyak ettı bu oyunbları benım pc de

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Tüm oyunları torrent indiririm Rdr2'ye saygımdan para verdim

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
RDR2 fizik motoru gibi bir şey görmedim hayatımda. Çok fazla oynamadım ama oynadığım kısımlar bile yetti bunu söylemek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...