Süper Üye
maalesef gerçeği kabullenmemiz gerekiyor dediğin gibiHocam bu para şahin, doğan vs kıytırık arabalar alırsınız ancak üzücü ama gerçek bu.
Üzücü ama gerçek bu hocam siz en iyisi motorlara yönelin hazır fiyatları fazla yüksek değilken.maalesef gerçeği kabullenmemiz gerekiyor dediğin gibi
R 25 ler 90 bin bantlarında dolaşıyor hocamÜzücü ama gerçek bu hocam siz en iyisi motorlara yönelin hazır fiyatları fazla yüksek değilken.
arabalardan bir farkı kalmadı açıkçasıÜzücü ama gerçek bu hocam siz en iyisi motorlara yönelin hazır fiyatları fazla yüksek değilken.
Eski kasa Hacı Murat'ı çek altına hocam, yanlaya yanlaya gidersin. En fazla bu kadar o paraya, yapacak bir şey yok Türkiye ekonomisi sağ olsun.50.000 tl bütçem var keşke yılbaşından önce davransaydım araba satın almak için ama parayı anca toparlayabildim
biliyoruz ki araba fiyatları çok çok artmış durumda ve 50 bin tlye araba bulamıyorum acaba sizin bildiğiniz ya da önerebileceğiniz bu fiyatlarda arabalar var mı ? ( peugeot 206 hariç )
normal sahibindendeki kadar yükseliyor bir farkı yokgümrük ihalelerine gir daha iyi araçlar var ama fiyatı ne kadar yükselir bilemiyorum
vallaha hocam yavaş yavaş onlara bakıcaz artık böyle devam edersevalla hacı o fiyatlara akülü araba alınır şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?