Tek coine atmaktansa parçalayıp 4 ayrı coine atsan daha mantıklı olurArkadaşlar selamlar.
Önümüzdeki sonbaharda Güney Kore'ye taşınıyorum. Şuan elimde ayıptır söylemesi 350k-400k civarlarında bir para var. Bunun en azından bi 50k'lık kısmını bir coine yatırmak istiyorum. Ama risk ve strateji konusunda biraz bilgi eksikliği söz konusu.
Sizce hangi coin'e yatırmam koyacağım paranın katlanmasını sağlar? Ya da nasıl bir yol izlemeliyim?
Shibayı çok şişirdiler patlatırlar yakında zatenShib coin yatır 5 seneye 2-3 sıfır atacak umarim
bence elon musk denen adamın manipülasyonuyla yüksek seviyelere çıkıyor ama bilemem ne kadar doğruHocam doge coin hakkında dusunceleriniz neler?
Şuan için karlı değil ki fiyat çakılmış durumda elektrik anakart fiyat kurtarmayacak seviyedemining yapılıyormu bilmiyorum şu an önceden yapıyordum eth ve btc karlı
ahahahh bu komikti .dmotivasyon videosu çeken kişilerden yardım alabilirsin![]()
865 kere çıktığı zamanı hatırlıyorum bu daha sismemis haliTek coine atmaktansa parçalayıp 4 ayrı coine atsan daha mantıklı olur
Post automatically merged:
Shibayı çok şişirdiler patlatırlar yakında zaten