50 bin TL hangi coine yatırılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
YTD , bence bu konuları kendin araştırarak ve zaman harcayarak öğrenmen daha iyi coin yatırımı yaptıktan sonra ne yapacağını bilmezsen eğer her türlü batış , ''shiba''

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sana coin tavsiyesi veremem ama birkaç tüyo verebilirim. Duyduğun coin isimlerini gözetle, ne zaman çıkıyor, ne zaman düşmesi duruyor, kendin alım satım seviyesi belirlemen daha yararlı olacaktır. Ben bu konu hakkında yorum yapanlara pek güvenmiyorum. Bu olayda balina olarak isimlendirilen adamların eline bakıyor o yüzden benim için şunu al, bunu sat demek pek dogru degil. Yani sana tavsiyem kendi yöntemlerini kendin geliştir, herkese inanma çünkü ben bu piyasada çok fazla manipülasyon olduguna inanıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Uzun süreli bir yatırımda BTC %99 artacaktır hatta çok yüksek artışlar bekleniyor. Eğer 2-3 sene unutabileceğin bir paran varsa BTC yatırımını düşünmelisin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar.

Önümüzdeki sonbaharda Güney Kore'ye taşınıyorum. Şuan elimde ayıptır söylemesi 350k-400k civarlarında bir para var. Bunun en azından bi 50k'lık kısmını bir coine yatırmak istiyorum. Ama risk ve strateji konusunda biraz bilgi eksikliği söz konusu.

Sizce hangi coin'e yatırmam koyacağım paranın katlanmasını sağlar? Ya da nasıl bir yol izlemeliyim?
Tek coine atmaktansa parçalayıp 4 ayrı coine atsan daha mantıklı olur
Post automatically merged:

Shib coin yatır 5 seneye 2-3 sıfır atacak umarim
Shibayı çok şişirdiler patlatırlar yakında zaten

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
doge coin şuan yükselişte devam ederse önü açılabilir ama long düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
mining yapılıyormu bilmiyorum şu an önceden yapıyordum eth ve btc karlı

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
konudan biraz alakasız olacak ancak coin'lerin altın çağı geçti bence, hisse alma yoluna yönelirsen çok daha iyi çıkarların olur diye düşünüyorum

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
motivasyon videosu çeken kişilerden yardım alabilirsin :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aga dm gelirsen seninle kendi sinyalimi paylaşabilirim. Geçmiştekiverdiği sinyalleri de gösterebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
klasik bitcoin'i satın alın, ancak değer deposu zihniyetiyle. Çoğu madeni para birkaç yıl içinde yok olabilir, ancak bitcoin paranızın değerini uzun süre koruyacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hocam ben bir süre ethereum çalıştırdım bayada kar ettim 1300 dolar iken almıştım 1700e çıkmıştı sabırlı olursan iyi kazanırsın zaten düşceğini anlarsın YTD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...