50 bin TL hangi coine yatırılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Yabancı kaynak araştır ve şuan piyasa dengesiz sen gidenek adar yükselmeye bilir ihtiyacın olmayan bir para ise öyle gir YTD

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence kımse kimseye soylemez böyle bir bilgiyi

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
mining bitti artık bir devir daha kapandı kazandırmaz şu anda kazansan bile değeceğini sanmıyorum yinede sizin görüşünüz

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
bitcoin abi kazandırırsa çok kazandırır kaybettirirse çok kaybettirir.

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Tercihim senin için coinlerden başka bir yatırım bulman çünkü ne olacağı belli olmuyor 50k yı atarsın bir bakarsın 5k yı geri çekmiş bulursun kendini.
Çok haklı benim bir geçmişim olmasada arkadaşımdan örnek verebilirim.Kendisi yıllar önce bitcoin almıştı habirede araştırıyordu nasıl olacak ne olacak diye ama değişik değişik kaynaklardan baktı hatayıda burada yaptı zaten.yıllar önce dediğimde 2014 daha 510 dolar falanken neyse gaza geldi yaptı yatırımını yapmaz olsaydı ben dedi burdan parayı kırarım video izledim araştırma yaptım ama dediğim gibi yabancı yabancı saçma sapan sitelerden bakınca olan oldu yanlış hatırlamıyorsam 1 sene sonrasında fiyatı 100 200 dolara kadar düştü yani kısacası o pişman sende pişman olma.HER türlü cripto da geçerli yazdıklarım.gireceksen de iyice araştırma yap yabancı kaynaklara güvenme bu kadar bolşans.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kripto paralara yatırım yaparken yüksek riski göz önünde bulundurmalı ve yatırım portföyünü çeşitlendirmelisiniz; popüler coinlerden birkaçına (örn. Bitcoin ve Ethereum) yatırım yapabilir, ancak büyük miktarlar yerine riski azaltmak için bütçenizin küçük bir kısmını ayırarak yapmalısınız. Kripto piyasası volatil olduğundan, uzun vadeli düşünmeli ve yatırım yapmadan önce iyice araştırarak bilgi sahibi olmalısınız. İyi Forumlar :)

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
BTC ETH den şaşma derim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tavsiyem hiç girme ama illaha uğraşıcam diyorsan dogecoin olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bitcoine ufaktan yatırım yapmaya basla ekonomimiz kötü oldugu için her geçen gün değerleniyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bonk tavsiyemdir tüm coinler düşse bile etkilenmiyor fazla çokta düşmez yükselişte hergün tavsiyemdir

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
$HOT $TİA $ARB $MAGIC 3-6ay içinde yatırım neye yapıcaksanız yapın daha sonrası boğada üzülürsünüz paranız hiç olur.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kim ne derse desin eğer doğru bir araştırma yapmazsan kaybedersin. Kararı kendin vermelisin, uzun vade de kazanmama şansın çok az ama trader olacağım ve yan gelip yatarak para kazanacağım dersen o iş yaş arkadaş

TomaHawk
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İyice araştırma yapıp gönlünden geçen bir coin'e yatırım yapmandan yanayım açıkcası sonra keşke şöyle yapsaydım demezsin hiç değilse :)

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
zarar etmeteceğin ve en garanti olanı ethereum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...