Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
500-1000 TL arası Abra A7 V12.4'e soğutucu önerisi
Elbette, birkaç farklı laptop soğutucusu önerimi sizinle paylaşabilirim. Monster Abra A7 V12.4, orta seviye bir oyuncu dizüstü bilgisayar olduğundan, yüksek performans için daha iyi bir soğutma sistemi gerektirebilir.
Klim Cool + Laptop Soğutucu: Bu laptop soğutucusu, güçlü bir soğutma performansı sunan beş adet fan ve ayarlanabilir hız seçenekleri ile birlikte gelir. Monster Abra A7 V12.4'e uygun boyutta ve ağırlıkta olduğu için, taşınabilirlik açısından sorun yaratmaz.
Rampage mistral s45 bol fanlı(5 adet) fanları da güçlü. Ama laptop ısınması sorunu yaşıyorsan önce termal macun değişimi ve fan temizliği yap. Olmuyorsa bu ürünü alabilirsin.
ben de tulpar t7 v20.5 kullanıyorum, altında (arkaya doğru) hava alması için kalın bir not defteri var. Ama aşırı ısındığında oyunu 10dklık kapatıp turbo fanı açıyorum yeterince soğutuyor. Isınması da uzun süre çalışmasından kaynaklı