500 TL Zam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar teknoloji mağzasında çalışıyorum şu anlık ve Pazartesiden itibaren 2000 TL üzeri bütün telefonlara 500 TL zam gelecek (kesin bilgi) bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Son gelen gereksiz zamların ülkemize getireceği tepki ne olacaktır hadi tartışalım.
bunun gelme sebebi nedir peki neden geliyor yani

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
diyecek bıse varmı kardesım sadece bunlarla kalsa yıne ıyı elektronık esyayla bıtmıyokı ey mubarek yanı telefona gelene kadaarr fuuuuu daha neler var neler 2 ay once aldıgın yumurtayla sımdı aldıgın yumurta kolısı arasında 5 tl oynuyor kardesım ne dıyebılırım kı devletımız sagolsun bunlarla ılgelenmıyo sıkayet edıyosun serbest pıyasa dıolar hadı eywllah serbest pıyasada kardesım her malında bır degerı var degılmı 500tl zam gelecekmıs az bıle yapıyolar bızım mıllete mustehak 2000tl yapsınlarkı mıllet almasın almasınkı toptancınında fırtsatcılarında bırılerınınde elınde patlasın bak bana zorla ban yedırtıcenız

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
hanı uzun lafın kısası elektronık esya almak soyle dursun elındekınıze sahıp cıkın onuda (Ç)almasın devlet...

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
gece rüyalarıma giriyor artık zamlar yakın zamanda zamların düşmesi dileğiyle

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Varya üniyi kazanıyım pc dizecem dedim daha dizmem.
Ekonomi çöp daha bi zaat %4 5 büyüyecez diyor çıldırmamak elde değil

Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Devlet büyüklerimiz ne kadar övünsede 3.dünya ülkesiyiz arkadaş bu bir gerçek.Sürekli al al ama üretim yok.Üretmezsen dışardan almak zorunda kalırsın alırsanda Döviz yükselir senin değerin düşer ee nasıl düzelcek ekonomi zama zam,zamcık yaparak.halkımız biraz daha kemer sıksın şükretsin hayatta olduğuna diye diye halka herşeyin normal olduğunu empoze ediyorlar.Fırsatınız varsa akın gidin batı ülkelerine sonumuz hiç iyiye gitmiyor ya iç isyan yada demokrasi getirirler bizim ülkemize.

Grafiker Tagı Alacağız İnş
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Screenshot_1.png

Ayrıca Distribütor'ün karı + Bayisinin karı + Son kullanıcıya satışı + 500 TL ek zam Anlayacağınız 1000 Tl ye üretilen bir telefonu 3500 TL civarı bir fiyata alıyoruz,

Sonra çıkıp yok süper ülkeyiz yok işsizlik oranımız şu kadar az vs. diye konuşuluyor.

Arkadaşlar 3 aydır işsizim,şu anlık geçici bir işe girdim 1 haftalık telefoncuda devlet hiç bir şekilde işsizlik maaşı vermiyor ve reddediyor.

Daha öncesinde yaşadığım problemlerden dolayı iş yerimi kapattım, şu an bir iş görüşmesine gittim (Grafiker olarak)

Ne sigorta ne yol ne de mesai ücreti var (1500TL maaş = 14 saat civarı iş süresi)

dalga geçer gibiler 27 yaşındayım arkadaşlar Allahtan evli değilim Gencecik yaşta intihar eden insanları gerçekten çok iyi anlıyorum inanın son zamanlarda istemsizce boşluğa bırakmak geliyor içimden kendimi sırat köprüsündeki ince ip gibi şu an benimde hayata olan bağım "Bırakmadılar ki yaşayalım" sözü çok anlamlı gelmeye başladı​

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 44549

Ayrıca Distribütor'ün karı + Bayisinin karı + Son kullanıcıya satışı + 500 TL ek zam Anlayacağınız 1000 Tl ye üretilen bir telefonu 3500 TL civarı bir fiyata alıyoruz,

Sonra çıkıp yok süper ülkeyiz yok işsizlik oranımız şu kadar az vs. diye konuşuluyor.

Arkadaşlar 3 aydır işsizim,şu anlık geçici bir işe girdim 1 haftalık telefoncuda devlet hiç bir şekilde işsizlik maaşı vermiyor ve reddediyor.

Daha öncesinde yaşadığım problemlerden dolayı iş yerimi kapattım, şu an bir iş görüşmesine gittim (Grafiker olarak)

Ne sigorta ne yol ne de mesai ücreti var (1500TL maaş = 14 saat civarı iş süresi)

dalga geçer gibiler 27 yaşındayım arkadaşlar Allahtan evli değilim Gencecik yaşta intihar eden insanları gerçekten çok iyi anlıyorum inanın son zamanlarda istemsizce boşluğa bırakmak geliyor içimden kendimi sırat köprüsündeki ince ip gibi şu an benimde hayata olan bağım "Bırakmadılar ki yaşayalım" sözü çok anlamlı gelmeye başladı​
Dilerim Allah çok güzel işler nasip eder size benzer sorunlarımız var ben de evli değilim ve işsizim Allahtan askerliğimi ASTEK olarak yaptım 1 yıl bir birikim yapabildim hatta sözde o paranın bir kısmı ile pc yenileyecektim :) ama hazıra dağ dayanmaz elbet bir yere girip çalışmamız gerekiyor ancak çok afedersiniz en b... yer 3 yıllık deneyim diyor kamu desen "Aksaray'da bir adamınız olmalı" haberlere yansıyor gençlerin intihar haberleri millet anlamıyor tabi hemen yargı hep derim Allah 2 şeyi düşmanıma dahi vermesin 1 Açlık 2 Çaresizlik bu 2 si insana her şeyi yaptırır.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Reisi Cumhura para lazım nerden alıcak tabiki bizim gibi garibanlardan :/

Grafiker Tagı Alacağız İnş
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dilerim Allah çok güzel işler nasip eder size benzer sorunlarımız var ben de evli değilim ve işsizim Allahtan askerliğimi ASTEK olarak yaptım 1 yıl bir birikim yapabildim hatta sözde o paranın bir kısmı ile pc yenileyecektim :) ama hazıra dağ dayanmaz elbet bir yere girip çalışmamız gerekiyor ancak çok afedersiniz en b... yer 3 yıllık deneyim diyor kamu desen "Aksaray'da bir adamınız olmalı" haberlere yansıyor gençlerin intihar haberleri millet anlamıyor tabi hemen yargı hep derim Allah 2 şeyi düşmanıma dahi vermesin 1 Açlık 2 Çaresizlik bu 2 si insana her şeyi yaptırır.
Amin cümlemize inşallah

Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
vergi ve zamlar yüzünden telefon alımları düşüyor çakma telefon piyasası kazanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...