Onaylı Üye
Vallahi bıktım zamlardan kaynak nereden?
bunun gelme sebebi nedir peki neden geliyor yaniArkadaşlar teknoloji mağzasında çalışıyorum şu anlık ve Pazartesiden itibaren 2000 TL üzeri bütün telefonlara 500 TL zam gelecek (kesin bilgi) bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Son gelen gereksiz zamların ülkemize getireceği tepki ne olacaktır hadi tartışalım.
Kemal Sunal ın zama zam videosu geldi aklıma![]()
Aynı filmdeki zeytine ekmek bandığı sahneden bahsetmiştim ama bu da güzel sahne
malum video bu alışırız 500 tl uçmasına fiyatların
maaşa yaptıkları öyle abartılacak bir zam değil o daha çok zamcık .Bi bu eksikti zaten herseye zam maasa yok bisey
Dilerim Allah çok güzel işler nasip eder size benzer sorunlarımız var ben de evli değilim ve işsizim Allahtan askerliğimi ASTEK olarak yaptım 1 yıl bir birikim yapabildim hatta sözde o paranın bir kısmı ile pc yenileyecektimEkli dosyayı görüntüle 44549
Ayrıca Distribütor'ün karı + Bayisinin karı + Son kullanıcıya satışı + 500 TL ek zam Anlayacağınız 1000 Tl ye üretilen bir telefonu 3500 TL civarı bir fiyata alıyoruz,
Sonra çıkıp yok süper ülkeyiz yok işsizlik oranımız şu kadar az vs. diye konuşuluyor.
Arkadaşlar 3 aydır işsizim,şu anlık geçici bir işe girdim 1 haftalık telefoncuda devlet hiç bir şekilde işsizlik maaşı vermiyor ve reddediyor.
Daha öncesinde yaşadığım problemlerden dolayı iş yerimi kapattım, şu an bir iş görüşmesine gittim (Grafiker olarak)
Ne sigorta ne yol ne de mesai ücreti var (1500TL maaş = 14 saat civarı iş süresi)
dalga geçer gibiler 27 yaşındayım arkadaşlar Allahtan evli değilim Gencecik yaşta intihar eden insanları gerçekten çok iyi anlıyorum inanın son zamanlarda istemsizce boşluğa bırakmak geliyor içimden kendimi sırat köprüsündeki ince ip gibi şu an benimde hayata olan bağım "Bırakmadılar ki yaşayalım" sözü çok anlamlı gelmeye başladı
Amin cümlemize inşallahDilerim Allah çok güzel işler nasip eder size benzer sorunlarımız var ben de evli değilim ve işsizim Allahtan askerliğimi ASTEK olarak yaptım 1 yıl bir birikim yapabildim hatta sözde o paranın bir kısmı ile pc yenileyecektimama hazıra dağ dayanmaz elbet bir yere girip çalışmamız gerekiyor ancak çok afedersiniz en b... yer 3 yıllık deneyim diyor kamu desen "Aksaray'da bir adamınız olmalı" haberlere yansıyor gençlerin intihar haberleri millet anlamıyor tabi hemen yargı hep derim Allah 2 şeyi düşmanıma dahi vermesin 1 Açlık 2 Çaresizlik bu 2 si insana her şeyi yaptırır.