Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski telefonlara bir süreden sonra güncellemeler kesiliyor. Belirli bir süre geçtikten sonra uygulama güncelleride kesiliyor. Whatsapp bile açılmıyor. O yüzden pek önermem.
knk artık 5s ler pek kurtarmıyor 6s falan artık giditoer oda zaten artık kullanımicak gibi düşünüyorum sürekli güncelleme vs uygulama güncellemesinden dolayı teleefon yavaslayabilir işini görmeye bilir o yuzdeb üst modeller tercih et 7 veya 8s plus düşünebilrsib bence
Çok yanlış bir tercih olur bence. Eskinin yenisi bir kere hiçbir zaman olmaz sırf müzik dinlemek için bile. Yani normal kullandığın telefon üzerinden de bu youtube müzik kullanabilirsin zaten. Ki iphone 5s temiz bulacağını sanmıyorum şuan. Telefon 10 sene oldu galiba çıkalı ve 5 seneyi aşkındır yenisi üretilmiyor. Yeni güncellemelerde apple'ın yavaşlatma olayı doğru ise müzik dinlemek dışında birşey yapim desen kanser olursun diye düşünüyorum. İlla 2. bir telefon alim diyorsan bunun için daha iyi bir araştırma yaparak daha iyi seçenekler bulabileceğine inanıyorum.