naneK
Uzman Üye
Sizce 5150 Alınır mı ? Sistem hazır sistem yükselterek bu hale getirdim
Son düzenleme:
Ne gibi bi sıkıntı olabilir ?biraz sıkıntı olabilir eğer pc topluyosan yada yeni parça alıyosan iyi olr.
Hazır sistem oldugu için ekleyebildiğim en iyi işlemci bu şuanRyzen 5 yerine ryzen 3 3300 alsan daha iyi olur dostum.
Stoklar Gelmesini beklemek istemiyorum açıkcası şuan bu haliyle bu fiyata alınıyorsa almayı düşünüyorumKesinlikle alınmaz eğer vaktin var ise 1 ay bekle ekran kartı stokları 1 ay içerisinde çoğalacak.
Gündelik oyunlar cs valorant belki forza 4 vsfiyata uygun ama yüksek grafik ayarlarında oyunlarda zorlar ne için almayı düşünüyorsun? şimdi çıkan oyunlar çok yüksek pc özellikleri istiyor. bide o am4 işlemci fanı soğutmaya yetmiyebilir bende soğutmadı cooler master fanı almıştım.
Hazır sistem oldugu için ekleyebildiğim en iyi işlemci bu şuan
Stoklar Gelmesini beklemek istemiyorum açıkcası şuan bu haliyle bu fiyata alınıyorsa almayı düşünüyorum
Eğer ekran kartsız bi şekildede alınırsa ekran kartını 1 ay içinde satıp yükseltme yapabilirim piyasaya göreKesinlikle alınmaz eğer vaktin var ise 1 ay bekle ekran kartı stokları 1 ay içerisinde çoğalacak.