Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz m2 ile normal ssd arasında çok fark var mı ?Ekran kartı ve depolama tarafında bütçeni biraz daha esnetmeni öneririm bu haliyle tatmin etmeyebilir en azından m2 ssd şart ekran kartının testlerini oynayacağın oyunlara göre bakmışsındır zaten fakat dediğim gibi m2 ssd kesinlikle olmalı yoksa kullanımda bile eksikliğini hissedersin
Dostum neredeyse 5-6 kat yazma okuma hızı farkı oluyor aralarında programların açılışından tut windowsun açılış süresine kadar fark ediyor SSD'nin her türlüsünü kullandım m2 ssd büyük veli nimet yani öyle diyeyimHocam siz bilgili birine benziyorsunuz m2 ile normal ssd arasında çok fark var mı ?
Peki hocam sizin engin bilginizden istifade etmek için söylüyorum, aşağıdaki videoda ssd ile m2 arasında ne windows 'ta nede oyunlarda pek fark göremedim , siz hangi gözlükle bakıyorsunuz marka modeli nedir ?Dostum neredeyse 5-6 kat yazma okuma hızı farkı oluyor aralarında programların açılışından tut windowsun açılış süresine kadar fark ediyor SSD'nin her türlüsünü kullandım m2 ssd büyük veli nimet yani öyle diyeyim![]()