Süper Üye
arkadaşlar 5 bin 6 arası pc almayı düşünüyorum bu nasıl sizce eder mi kötü diyenler varsa neden kötü olduğunu acıklayabilir mi teşekkürler
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
başka önerileriniz var mıdır ?
Çok kötü alma valo bile açmazarkadaşlar 5 bin 6 arası pc almayı düşünüyorum bu nasıl sizce eder mi kötü diyenler varsa neden kötü olduğunu acıklayabilir mi teşekkürler
Evet bu alınabilir hem işlemcsi de 10. nesil zaten gayet güzel ram ekran kartı falan şu anlık işlerinizi halleder hocam zaman geçtikçe de bütçenizi arttırıp bileşenleri güncellersinizBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu nasıl arkadaşın önerdiği
knk parçalara tam hakim değilim ama ekran kartınla işlemcini youtube a yazıp oyun testlerine bakabilirsin kafandaarkadaşlar 5 bin 6 arası pc almayı düşünüyorum bu nasıl sizce eder mi kötü diyenler varsa neden kötü olduğunu acıklayabilir mi teşekkürler
Almasin alicaksa daha iyisini alsın boşuna hemen para vermesin bunaEvet bu alınabilir hem işlemcsi de 10. nesil zaten gayet güzel ram ekran kartı falan şu anlık işlerinizi halleder hocam zaman geçtikçe de bütçenizi arttırıp bileşenleri güncellersiniz
evet şuan para biriktiriyorum 1650 super için rx550 bazen yetersiz kalıyoEvet bu alınabilir hem işlemcsi de 10. nesil zaten gayet güzel ram ekran kartı falan şu anlık işlerinizi halleder hocam zaman geçtikçe de bütçenizi arttırıp bileşenleri güncellersiniz
senin önerin var mı 5 7 8 bin arasıEvet bu alınabilir hem işlemcsi de 10. nesil zaten gayet güzel ram ekran kartı falan şu anlık işlerinizi halleder hocam zaman geçtikçe de bütçenizi arttırıp bileşenleri güncellersiniz
Aynen en iyisi aslında 2060 buna biraz daha birikim yaosan daha iyi olurevet şuan para biriktiriyorum 1650 super için rx550 bazen yetersiz kalıyo
Intel Core i3 10105F 3.70senin önerin var mı 5 7 8 bin arası
bütçesi zaten kısıtlı bu kadar pahalı kasaya gerek yok bence hatta m2 de 2.planda olabilirIntel Core i3 10105F 3.70
Gigabyte H470M K 3200mhz
GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8)
Bütçeni aşabilir fakat bundan da aşağıya alırsan zaten bir halta yaramaz ekran kartı Asus Radeon RX 560 Rog Strix 4G V2 Gaming 4GB GDDR5 128 Bit
GeIL 512GB Zenith P3L NVMe Okuma 2000MB-Yazma 1500MB M.2 SSD
PowerBoost VK-P3302B 500W RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?