%60 mekanik klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
3.000
ghost boy clique
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
son günlerde mekanik klavye bakıyorum siz ne önerirsiniz bütçe fark etmez 3k aşmasın yeter beyaz renk daha çok beğeniyorum önerilerinizi bekliyorum :)

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hocam bu klavyeyi 2 yıldır kullanmaktayım. Mekanik hissiyatı, RGB'nin güzelliği ve ayarlanabilirliği konusunda gerçekten çok iyi. 1300₺ gibi bir fiyatı var bence hak eden bir ürün. (Ben 600'e falan almıştım sanırım)

ghost boy clique
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hocam bu klavyeyi 2 yıldır kullanmaktayım. Mekanik hissiyatı, RGB'nin güzelliği ve ayarlanabilirliği konusunda gerçekten çok iyi. 1300₺ gibi bir fiyatı var bence hak eden bir ürün. (Ben 600'e falan almıştım sanırım)
benim için numpedsiz olması çok önemli fakat bu önerini değerlendireceğim teşekkürler :)

ÇARŞAF YAPTIM KRALLARI ANNE
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI

Gamepower Warlock Compact Mavi Switch Mekanik Klavye
öneririm gerçekten sağlam bendede var​

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
benim için numpedsiz olması çok önemli fakat bu önerini değerlendireceğim teşekkürler :)
Rica ederim hocam, numpad'siz şu var
ben kullanmadım ama arkadaşımda var evine gittiğimde 2 bi şeyler yazmıştım hissiyatı iyiydi ama uzun süre kullanmadım tam bir şey diyemeyeceğim. RGB'si falan güzeldi ama ben yine benim sana ilk önerdiğimi alırdım :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Rampage plower k60 uygun fiyatlı oyuncu klavyesidir oyunlarda iş görür inceleme videolarında tavsiye edilen üründür beyaz rengide mevcuttur

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
mrb yazdıklarım yanlıs anlasılmasın.sıgara ıcıyorsun.gunluk yada 2 gune bir pc masanı temızlemıyorsan.sakın mekanık klavye alma.en kucuk pıslıkte klvyede tus basmıyor....ve soylee durumuda var.temız olsan bıle.1 yıl dolmadan en cok kulandıgın tuslar.randımanlı calısmıyor..sımdı gelelım.calısmayan klavye tusu nasıl calısır.mknık klavyenın.aparatıyla tusu yerınden yavasca cıkarıyoruz.sakın zorlamayın sag sol yaparak.tırnagı hemen kırılıyor.neyse cıkardınız dıyelım.orda ınce bır cızı var tusu cıkardınız yerde .oraya cakmak gazını sıkıyoruz.hanı sıpreyler var.1sanıye sıktınızmı çalısır. 1 hafta gıdıyor.ve boyle devam edersınız.KOLAY GELSIN

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Steelseries apex pro mini önerebilirim hocam dediğiniz kriterleri karşılıyor ve ayarlanabilir switchleri falanda var bu arada pbt tuş başlıkları falan da var tepkime süresi olarakta gayet yeterli ayarda çekebiliyorsun switchlerin basış hassasiyetine şöyle bir şey de var eğer custom klavye istiyorum dersen öyle de toplanabilir kendi zevkine göre toplarsan daha tatlı olur gözüne hitap eder en azından bilmediğim için bu klavyeyi önerdim

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Knk mekanik almana gerek yok hepsi buradada uygun fiyata bulup kaliteli sinin bulirsun 500 TL'ye

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

GAMAKAY MK61 alabilirsin be siyah rengini tercih ederim tuşları sararıyor beyazda​

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Steel series apex 3 klavye tuşları pamuk gibi ayrıca başlıkta ki cümlenin bire biri mükemmel bir detay su dök kola dök akıp gidiyor temizlerken banyoya at çıkar elektronik değil san ki

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
stell seriesinkiler iyi ama mekanik klavye haricinde polygoldlarda hoş

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Anne Pro 2 alabilirsin çok iyi Türkçe tuşlar yok sadece tek kötü özelliği o

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Stell serisi bakabilirsin arkadaşım kullanıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...