600 tl ye 60% klavye önerebilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
yakın zamanda klavye alacağım 600 tl ye alınabilecek 60% klavyeler varmı?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
SteelSeries Apex 3 bence çok güzel hissiyatı var fiyat performans olarakta güzel indirimde falan yakalarsan gayet güzel klavye bende kullanıyorum tavsiye ederim

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Hocam %60 klavye diye bahsettiğin olay nedir tam olarak netleştirmek için soruyorum çünkü tabir olarak biraz kafa karıştırıcı

87tuşlu kompakt klavyeden mi bahsediyorsun yoksa %60 mekanik hisli bir klavyeden mi ?

Eğer kompakt bir klavye istiyorsan çok yakın bir zamanda almıştım fiyatının çok az yükseğinde ama emin ol bu fiyata değiyor. İlk aldığımda tuşlara fazla basıyordum lakin alışması çok geç olmadı şu andada gayet sesinden ver verdiği histen memnunum. Eksi yönü olarak şunu söyleyebilirim klavyenin altındaki kaldırgaçlar inanılmaz büyük açınca klavye dik oluyor asddsadsa o yüzden kullanmıyorum onları. Bahsi geçen klavyenin siyah modelide var ama beyaz öneririm. + Olarak net fiyatı 28$
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Hocam %60 klavye diye bahsettiğin olay nedir tam olarak netleştirmek için soruyorum çünkü tabir olarak biraz kafa karıştırıcı

87tuşlu kompakt klavyeden mi bahsediyorsun yoksa %60 mekanik hisli bir klavyeden mi ?

Eğer kompakt bir klavye istiyorsan çok yakın bir zamanda almıştım fiyatının çok az yükseğinde ama emin ol bu fiyata değiyor. İlk aldığımda tuşlara fazla basıyordum lakin alışması çok geç olmadı şu andada gayet sesinden ver verdiği histen memnunum. Eksi yönü olarak şunu söyleyebilirim klavyenin altındaki kaldırgaçlar inanılmaz büyük açınca klavye dik oluyor asddsadsa o yüzden kullanmıyorum onları. Bahsi geçen klavyenin siyah modelide var ama beyaz öneririm. + Olarak net fiyatı 28$
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Redragon Kumara K552-2 Rainbow iyimi onu almayı düşünüyorum da

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
aliexpress'den anne pro 2 bak hocam trde bulamazsın 600tlye

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR Cherry Viola Switch biraz bütcene pahalı gelebilir ama çok güzel bir klavye ben şahsen memnunum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum amacın ucuzluksa gamepower der geçerim ama diyorsan kalite + performans FURYLEVL İN klavyelerine bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Rampage in güzel klavyeleri var belirttiğin fiyatında altında bi göz at istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...